Home » Werkschoenen » Safety Jogger werkschoenen

 
Tonen:
Tonen:
 

Safety jogger werkschoenen grootste assortiment in NL

Safety Jogger werkschoenen

Safety Jogger is in 2001 gelanceerd als onderdeel van de Cortina groep, en verkoopt op dit moment in  Europa jaarlijks 25 miljoen paar werkschoenen.

Het succes van Safety Jogger is te danken aan de vele verschillende werkschoenen die tegen een geweldige prijs/kwaliteit verhouding in de markt zijn gezet.
Of het nu gaat om volwaardige werkschoenen voor de zwaarste klus, of werkschoenen voor lichtere werkzaamheden, Safety Jogger heeft voor u juiste werkschoenen.

Ook voor de dames zijn er op dit moment 4 modellen werkschoenen beschikbaar met een smallere leest zodat ook de dames comfortabel en veilig hun werk kunnen doen.

Uiteraard is prijs erg belangrijk bij de keuze van werkschoenen, maar zou het comfort  ook sterk meegenomen moeten worden.
Vermoeide voeten zorgen ervoor dat u minder productief bent en hier kan u voor een belangrijk deel zelf invloed op uitoefenen.

Bovendien draagt u uw werkschoenen vaker en langer dan uw vrijetijds schoenen.Kies daarom altijd werkschoenen die bij uw werk passen, en raadpleeg bij twijfel onze klantenservice.

Zij weten bij welke klus de juiste werkschoenen horen.

Voor normeringen van de diverse werkschoenen verwijzen wij u door naar normeringen