• Lorem ipsum

Werkkleding en werkschoenen voor de Landbouw

Als je op zoek bent naar werkkleding voor de tuin- en landbouw dan ben je hier aan het juiste adres! Als je werkzaam bent in de landbouw of tuinbouw ben je veel buiten aan het werk. Het is dus prettig als je werkkleding draagt die bestand is tegen verschillende weersomstandigheden, waarin je je ook nog eens vrij kunt bewegen. We hebben daarnaast ook werkschoenen voor de landbouw en tuinbouw!

Lees meer...

Werkkleding en werkschoenen voor tuin- en landbouw     

Op deze pagina hebben we een selectie gemaakt van de meest verkochte artikelen geschikt voor o.a. tuin- en landbouw. Of je nu op zoekt bent naar een warme jas, een bodywarmer, een stevige werkbroek of een sterke trui, Wear2work heeft het allemaal en ook nog eens op voorraad!

In deze sector is het hard werken en ben je veel buiten. Als je buiten werkt, wil je werkkleding die bestand is tegen alle weersomstandigheden, van hete zomers tot strenge winters. Van t-shirts tot warme winterjassen, je wil ten allen tijde vrij kunnen bewegen.

Handige tips voor het kopen van werkkleding en werkschoenen voor tuin- en landbouw

Hoveniers werken buiten en hebben goede waterdichte werkkleding nodig. Voor in de koude winterperiodes is warme werkkleding belangrijk en in de zomer is vooral luchtige en ademende werkkleding geschikt. Daarom raden wij vaak werkkleding aan dat geschikt is voor alle weersomstandigheden (ademend, wind- en waterdicht). De meeste mensen kiezen voor werkkleding wat ze lekker vinden zitten of mooi vinden, maar vaak kiest deze branche voor groene werkkleding. De stormflap in een werkjas is vaak wel een must, omdat deze het zand en modder uit de rits houdt.

Op veel boerderijen worden overalls gebruikt en vaak ook in verschillende kleuren, deze zijn dan weer afhankelijk van de ruimte en worden daar ook opgehangen. Werklaarzen of klompen worden veel gebruikt omdat deze een aangenaam loopcomfort bieden.