Zoek via filter

Categorieën

Prijs filter

Min: €0
Max: €5

Materiaalsoort

Telefonisch advies nodig?

0343 41 01 10 van 8:30 tot 18:00 uur

Werkhandschoenen montage

11 artikelen

Werkhandschoenen montage

Montage werkhandschoenen

Bij Wear2work is er in het grote aanbod werkhandschoenen een ruim aanbod in montage werkhandschoenen. Zo zijn er dikke montage werkhandschoenen voor in de winter of dunnere montage werkhandschoenen wat zorgt voor meer gevoel in de vingers. We hebben montage handschoenen in allerlei soorten en maten. De vele montage werkhandschoenen beschikken over veel grip en zijn ook zeer geschikt als schilder handschoenen.

Werkhandschoenen schapenleder klittenband 10179

Deze handige schapenleder werkhandschoenen hebben een handige klittenband sluiting. Dit zorgt voor de perfecte afsluiting van je hand. De werkhandschoen is zeer soepel en volgens de EN388 eisen gekeurd. Dit houdt in dat deze bestand is tegen mechanische risico’s.

ATG Maxi-Flex 1134-874

Deze mooie ATG werkhandschoenen hebben een goede pasvorm en een water- en vuilafstotende laag. De ATG werkhandschoenen beschikken over een nitril foam coating die op een ademende onderhandschoen van nylon zit. De ATG werkhandschoenen zijn getest volgens de EN388 richtlijnen, dat betekent dat het bescherming biedt tegen mechanische risico’s.

Bullflex Nitril 10318

De populaire Bullflex 10318 montage handschoenen beschikken over een polyamide onderhandschoen. Daarbij komt dat de palm beschikt over een geruwde latex coating. Die zorgt voor extra grip tijdens het werk.

Werkhandschoenen Thermo 10307

De Bull-Flex thermo werkhandschoenen zijn dé werkhandschoenen voor de winter. De warme handschoenen hebben een warme voering. De geruwde nitril microfoam coating zorgt dat de werkhandschoenen een zeer goede grip hebben. Zo houd je het naast de goede grip ook nog eens lekker warm.

Zit hier niet bij wat je zocht?

Wij bieden ook nog:
Olie- en chemisch bestendige werkhandschoenen
Snijbestendige werkhandschoenen
Laswerkhandschoenen
Leren werkhandschoenen
Werkhandschoenen met grip

Je kan ook naar ons volledige werkhandschoenen overzicht waar alle werkhandschoenen te vinden zijn.