• Lorem ipsum

Puma

0 artikelen

Op zoek naar kwalitatief hoogwaardige werkschoenen? Dan bent u bij Wear2Work aan het juiste adres. Hier vindt u een uitgebreid assortiment in werkschoenen van de meest vooraanstaande merken. Wat dacht u bijvoorbeeld van Puma werkschoenen?

Puma werkschoenen S3

Beoefend u een beroep waarbij de uw veiligheid hoog in het vaandel staat? Bij Wear2Work vindt u ook Puma werkschoenen S3. Deze Puma werkschoenen zijn vervaardigd aan de hand van S3 normering. Puma werkschoenen S3 zijn voorzien van:

• Beschermende neus
• Gesloten hiel
• Antistatische eigenschappen
• Energie absorberende hak
• Waterdichte schacht
• Penetratie bestendige tussenzool

Puma safety heeft een complete serie ontwikkelt van maar liefst 8 verschillende modellen. Wilt u meer weten over de kenmerken en specificaties van deze Puma werkschoenen? Klik dan hier voor meer informatie.

Puma werkschoenen S1P

In het assortiment Puma werkschoenen komt de S1P normering veel voor. En bij de meeste beroepen volstaan deze Puma S1P werkschoenen. Het enige verschil met S3 werkschoenen is de mate waarin water doordringt aan de bovenzijde van de werkschoenen. Dus de Puma S1P werkschoenen hebben ook een beschermde neus en een ondoordringbare tussenzool.

Puma werkschoenen dames

Puma heeft al jarenlang haar populariteit bewezen. Puma werkschoenen betekent niet alleen de juiste veiligheid, maar ook stijl waardoor deze ook aantrekkelijk worden voor dames. De Puma werkschoenen dames hebben namelijk een stijlvol, sportief uiterlijk. Ook puma werkschoenen dames zijn verkrijgbaar met verschillende kenmerken. Is voor u een stalen neus een vereiste, of is voor u een kunststof neus voldoende? Wear2Work heeft ongetwijfeld de juiste Puma werkschoenen dames die in uw situatie of beroep het meest geschikt zijn. 

Puma werkschoenen waar te koop?

U hoeft niet langer verder te zoeken naar de juiste Puma werkschoenen. Wear2Work heeft altijd het juiste paar Puma werkschoenen die passen bij uw persoonlijke werkzaamheden en uw persoonlijke voorkeur voor u te koop. Zo zal bijvoorbeeld iemand in de bouw een meer robuuste Puma werkschoenen wensen, terwijl iemand in de logistieke sector de voorkeur geeft aan de meer sportievere Puma werkschoenen. Wat uw wens en/of voorkeur ook is, Wear2Work heeft het voor u!

Puma werkschoenen aanbieding

Op dit moment hebben wij meer dan 30 verschillende Puma werkschoenen op voorraad. Bestel vandaag nog uw Puma werkschoenen online bij Wear2Work, dan kunt u ze al binnen enkele dagen in huis verwachten! Bij Wear2Work profiteert u altijd van Puma werkschoenen aanbiedingen. Wij hanteren een zeer scherpe prijs waardoor u nooit te veel betaald voor uw Puma werkschoenen. Wilt u uw Puma werkschoenen eerst even passen voor u tot koop overgaat? Kom dan gerust langs in onze showroom in Wijk bij Duurstede. Hier voorzien wij u tevens graag van advies.

Puma werkschoenen koopt u bij Wear2Work; de werkschoen specialist!