• Lorem ipsum

Safety Jogger

0 artikelen

Safety Jogger werkschoenen

Safety Jogger is in 2001 gelanceerd als onderdeel van de Cortina groep, en verkoopt op dit moment in Europa jaarlijks 30 miljoen paar werkschoenen. Het succes van Safety Jogger is te danken aan de vele verschillende werkschoenen die tegen een geweldige prijs/kwaliteit verhouding in de markt zijn gezet.

Safety Jogger staat nooit stil

Elk jaar verschijnen er weer nieuwe modellen werkschoenen van Safety Jogger op de markt. Daar gaat veel marktonderzoek aan vooraf zodat de nieuwe werkschoenen ook wat toevoegen aan het bestaande assortiment. Maar daar stopt het nog niet wat Safety Jogger betreft. Ook de werkschoenen uit het vaste assortiment worden regelmatig onder de loep genomen en waar nodig aangepast. Zo kan het voorkomen dat een model werkschoenen comfortabeler is geworden doordat er een kleine aanpassing is gedaan.

Safety Jogger werkschoenen - ruime keus

Of het nu gaat om volwaardige werkschoenen voor de zwaarste klus, of werkschoenen voor lichtere werkzaamheden, Safety Jogger heeft voor u juiste werkschoenen. Ook voor de dames zijn er op dit moment 4 modellen werkschoenen beschikbaar met een smallere leest zodat ook de dames comfortabel en veilig hun werk kunnen doen.