• Lorem ipsum

Mr Miles werkschoenen

1 artikelen
Sale
Mr Miles werkschoenen S3 Wizard
Mr Miles werkschoenen S3 Wizard
€79,95€50,00excl. BTWprijs incl. BTW €60,50

MR MILES WERKSCHOENEN

Mr Miles werkschoenen
Mr Miles heeft een geweldige collectie hoge S3 werkschoenen die je optimaal beschermen. Je ziet direct dat deze werkschoenen tegen een stootje kunnen. Alle werkschoenen uit de Mr Miles collectie hebben een eigen karakter en staan garant voor duurzaamheid en comfort. De werkschoenen van Mr Miles zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen en alle werkschoenen uit deze serie zijn voorzien van de kenmerkende beschermneus. Werkschoenen voor mensen met karakter!!

Werkschoenen met extreme grip
De Mr Miles werkschoenen hebben een zool waarmee je extreme grip blijft houden in de zwaarste werkomstandigheden. Uiteraard zijn de zolen van de Mr Miles werkschoenen anti statisch, oliebestendig en hittebestendig.

Mr Miles werkschoenen - Wear2work.nl
Je koopt je Mr Miles werkschoenen natuurlijk bij Wear2work.nl, omdat we snel en voordelig leveren. Wist je ook dat wij een werkschoenen winkel en werkkleding winkel in Wijk bij Duurstede hebben? Je kan bij ons kiezen uit meer dan 400 verschillende modellen van diverse merken die je direct kan passen en vergelijken. Wij zijn pas tevreden als jij met de juiste werkschoenen de deur uitloopt!