Jassen

Werkjassen

Heb je een werkjas nodig? Deze koop je gemakkelijk, voordelig en snel bij Wear2Work! Hier vind je namelijk een ruim aanbod in werkjassen, geschikt voor elke beroepsgroep, klus en weersomstandigheden. Voor ieder budget vind je hier de ideale werkjas. Met de werkjassen van Wear2Work zit je altijd goed en ben je verzekerd dat je voldoet aan de veiligheidseisen en geniet van het hoogste comfort!

Werkjassen en stofjassen

Bij Wear2Work vind je verschillende soorten werkjassen. Deze zijn allen leverbaar in verschillende kleuren en maten. Hierdoor zal je de kleur vinden die het beste bij jouw of de huisstijl van het bedrijf past.  In ons assortiment vind je naast werkjassen ook een collectie:

Werkjassen voor elk seizoen

Doordat wij in grote hoeveelheden onze werkjassen inkopen, kunnen wij jou een scherpe prijs aanbieden. Wanneer je daarnaast meer dan één werkjas koopt, wordt er direct een aantrekkelijke korting voor jou doorberekent!

Wij hebben voor jou een selectie kunnen maken van verschillende merken en type werkjassen. Voor ieder budget zijn er bij ons passende werkjassen te vinden! Daarnaast kun je in onze winkel verschillende werkjassen vinden voor elk seizoen.

Werkjas kopen

Heb je  vragen over onze werkjassen? Neem dan contact op met één van onze professionals van de klantenservice. Hier zitten dagelijks experts klaar om je verder te helpen. Wanneer je vandaag nog jouw werkjassen bij Wear2Work koopt, kan je deze al binnen enkele dagen op het door jouw gewenste adres in huis verwachten. Grote aantallen bestellen? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!