Zoek via filter

Categorieën

Prijs filter

Min: €0
Max: €80

Model

Merk

Kleur

Materiaalsoort

Eigenschappen artikel

Lengte maten

Maat kleding

Telefonisch advies nodig?

0343 41 01 10 van 8:30 tot 18:00 uur

Compleet overzicht dames werkkleding

13 artikelen

Compleet overzicht dames werkkleding

Dames werkkleding

Er komen steeds meer vrouwen die beginnen aan een beroep waarbij werkkleding en/of werkschoenen hard nodig zijn. Wear2work kan natuurlijk niet achterblijven en biedt daarom dames werkkleding aan. Voor de vrouwen hebben we een ruim aanbod dames veiligheidsschoenen en maak je jouw outfit compleet met ons aanbod in dames werkkleding. Dus of je nou een dames klusbroek of dames werkbroek nodig hebt, Wear2work kan je voorzien van al je werkkleding!

Werkkleding voor dames!

Voor een complete outfit kun je terecht bij Wear2work met keuze uit verschillende dames werkbroeken, dames werk polo’s en een dames vest met capuchon. Tevens vind je bij Wear2work Safety jogger dames werkschoenen of Puma dames werkschoenen. Wear2work heeft het dames werkkleding assortiment uitgebreid met Blaklader dames werkkleding. De keuze voor de dames is nu ten eerste een stuk groter en ten tweede daardoor ook een stuk aantrekkelijker.

Dus ben jij een stoere vrouw die dames werkkleding kan gebruiken? Wear2work kan je voorzien van al je werkkleding en werkschoenen. 

Stretch werkbroeken!

Eindelijk heeft Wear2work Blaklader dames stretch werkbroeken. Deze zitten niet alleen comfortabel, ook de getailleerde dames pasvorm zorgt voor een betere uitstraling. Wear2work heeft de dames stretch werkbroek zowel in denim, zwart en grijs waardoor er ook nog eens een ruime keuze is in dames stretch werkbroeken.

Dames schilderswerkkleding

Wear2work had al een aanbod schilderskleding alleen nog niet voor de vrouwen. Nu heeft Wear2work de Blaklader dames schildersbroek en de dames polo 3390. De Dames schilderswerkbroek beschikt over alle gewenste zakken die een schilder nodig heeft en een goede pasvorm. De dames werkpolo 3390 maakt de schildersset helemaal compleet. 

De zeer comfortabele dames klusbroek 7104 is geschikt voor veel verschillende beroepen. Dit komt door de vele zakken die deze dames werkbroek heeft. Ook is er keuze uit een aantal verschillende kleuren en kan je kan deze bijvoorbeeld leuk combineren met de dames polo 3390 van Blaklader!

Winkel in Wijk bij Duurstede

Kom langs in onze winkel met diverse dames werkkleding! Bang dat je bijvoorbeeld een dames werkbroek of dames poloshirt niet past? Kom dan langs in onze werkschoenen en werkkleding winkel in Wijk bij Duurstede. Met het grote aanbod in dames werkschoenen en dames werkkleding zit er altijd wel iets voor je bij. Uiteraard hebben we bij Wear2work alle werkkleding voor dames op voorraad. Dus kom langs om de goede maat te vinden en je kan weer aan de slag!