Shirts

 

Werkshirt voor elke klus

Voor iedere klus, elk beroep en vrije tijd hebben wij een ruime keuze aan werkshirts in vele verschillende kleuren en modellen ons assortiment.

De werkshirts uit onze collectie zijn met zorg samengesteld, waardoor je kan kiezen uit de beste merken en werkshirts van de beste kwaliteit! Tevens kan je bij ons terecht voor bijpassende werkbroeken en werktruien!

Werkshirts voor elk klus!

Bij de samenstelling van ons werkshirts assortiment hebben wij rekening gehouden met een aantal factoren, om het draagcomfort en de kwaliteit van de werkshirts te kunnen waarborgen.

  • Werkshirts hebben wij van diverse topmerken, zoals Puma en Herock, en gemaakt van verschillende materialen zoals katoen en polyerster.
  • Wij hebben zowel werkshirts met lange- als korte mouw in ons assortiment
  • Een bijzondere kleur, of de kleur van uw huisstijl nodig? Vraag naar het kleurenoverzicht en sta versteld van de mogelijkheden!
  • Wij stellen hoge eisen aan de duurzaamheid van onze werkshirts, zodat de werkshirts lang mee gaan en mooi blijven.
  • Je hebt de keuze uit verschillende modellen, zoals o.a.s Men Fit werkhirts met V-hals, moderne werkshirts die wat strakker aansluiten of polo’s.

Werkshirts bedrukken

Wil je jouw werkshirt bedrukt hebben met je logo of een tekst? Dat kan! Bij Wear2Work heb je de mogelijkheid om je werkshirts te laten bedrukken. Klik hier voor meer informatie over het bedrukken van werkshirts. Weet je niet precies op welke manier je jouwwerkshirts bedrukt wil hebben of welk model werkshirt je moet bestellen? Dan kan je gerust langskomen in onze winkel in Wijk bij Duurstede om de werkshirts te bekijken en te passen. Tevens kun je hier terecht voor persoonlijk advies van één van onze gespecialiseerde adviseurs.

Tips voor het wassen

De werkshirts uit ons assortiment hebben als voordeel dat ze, zelfs na het vele malen wassen op een hoge temperatuur, hun draagcomfort behouden. Voor een lange levensduur van de bedrukte werkshirts raden wij je het volgende aan:

  • Was de werkshirts (met of zonder bedrukking) niet heter dan 40 graden.
  • Keer de werkshirts binnenstebuiten tijdens het wassen en strijken.
  • Bedrukte werkshirts blijven het langst mooi als ze de eerste twee keer koud met de hand worden gewassen.
  • Drogen in de wasdroger raden wij ten zeerste af, omdat dit de bedrukking aan kan tasten!

Werkshirts voor iedere klus koop je online bij Wear2Work.nl!