• Lorem ipsum

Inlegzolen | MySole

7 artikelen
Inlegzool Shockabsorption Mysole
Inlegzool Shockabsorption Mysole
€21,45
Excl. btw
Inlegzool werkschoenen Low Mysole
Inlegzool werkschoenen Low Mysole
€28,50
Excl. btw
Inlegzool werkschoenen High Mysole
Inlegzool werkschoenen High Mysole
€28,50
Excl. btw
Inlegzool werkschoenen Mid Mysole
Inlegzool werkschoenen Mid Mysole
€28,50
Excl. btw
Inlegzool Anatomical Mysole
Inlegzool Anatomical Mysole
€25,25
Excl. btw
Inlegzool Puma  Evercushion Pro
Inlegzool Puma Evercushion Pro
€9,95
Excl. btw
0343 410 110
Inlegzool Puma  Evercushion Plus
Inlegzool Puma Evercushion Plus
€11,95
Excl. btw

“Hè halve zool!”

Als harde werker zijn de voeten de fundering van al je werkzaamheden. De voeten zijn een van de meest ingewikkelde onderdelen van het lichaam, de voet bestaat namelijk uit 26 beentjes en 33 gewrichten. Hiermee ligt voetpijn na een lange dag werken altijd wel op de loer. Combinatie van werkschoen en MYSOLE maakt voor vele de perfecte werkschoen. Zie MYSOLE inlegzolen dan ook als een aanvulling van de door jou bij Wear2work aangeschafte werkschoenen. Door MYSOLE zal zelfs de levensduur van je werkschoenen worden verlengd. Dit is dus niet alleen voor de werknemer fijn, maar ook voor de werkgever.

MYSOLE Work Anatomical
Sta je vrijwel heel de dag en loop je veel heen en weer? Dan zijn de MYSOLE inlegzolen Work Anatomicalperfect voor jou. Het ondersteunt je overbelaste/ingezakte voorvoet en voetboog. De zool is comfortabel en antistatisch. Hiernaast zijn de zolen door het carbon geurverminderend en antibacterieel. De inlegzool is geschikt voor elk type werkschoen of werklaars.

MYSOLE Work Arch High/Medium/Low
Voor elke harde werker heeft MYSOLE een bijpassende inlegzool. De verschillende Work Arch uitvoeringen zijn:

MYSOLE Work Arch High, voor mensen met een holle voet biedt deze de juiste ondersteuning.
MYSOLE Work Arch Medium, voor de normale voet.
MYSOLE Work Arch Low, voor de doorgezakte voet.

De overeenkomsten zijn het duurzame materiaal Polyurethaan wat comfortabel, schokdempend en stevig is. De Climatex bekleding zorgt voor weinig wrijving en een goede vochtopname. Het voorkomt ook branderige voeten na een lange dag. Ook deze inlegzolen van MYSOLE zijn geschikt voor elk type werkschoenen en werklaarzen.

MYSOLE Work Shockabsorption
Deze MYSOLE inlegzool Shockabsorption heeft een zeer hoog schokdempend vermogen. In de MYSOLE wordt de druk goed verdeeld waardoor de voeten minder snel overbelast raken en het zeer comfortabel is om met deze zolen te lopen.

Wear2work en MYSOLE
Wat voor MYSOLE inlogzolen heb je nou eigenlijk nodig? Kom langs in onze werkschoenen- en werkkleding winkel in Wijk bij Duurstede voor deskundig advies. Zo kan de perfecte MYSOLE voor jouw werkschoenen/voeten worden aangemeten. Geen tijd om langs te komen? Dan staat de klantenservice ook online voor je klaar om het beste advies te geven!