Werkkleding voor in de Bouw

  Ben je op zoek naar bouw werkkleding of bouw bovenkleding? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben zowel werkkleding voor in de bouw, als bouw werkschoenen. Ons assortiment bouw werkkleding bestaat onder andere uit werkbroeken en werkjassen. Neem eens een kijkje tussen al onze werkkleding voor de bouw!

  Lees meer...
  Werkkleding voor in de Bouw

  Werkkleding en werkschoenen geschikt voor in de bouw

  Op deze pagina hebben we een selectie gemaakt van de meest verkochte artikelen in de bouw. Uiteraard is veel van onze werkkleding en werkschoenen geschikt voor meerdere beroepen. Mensen die in de bouw werken hebben werkkleding nodig die comfortabel en duurzaam is, en tegelijkertijd de nodige bescherming biedt. Het moet goed passen, bescherming bieden en niet na een paar weken al versleten zijn.


  Slijtvaste bouw werkkleding 

  Straatmakers werken buiten en hebben dus te maken met wisselende weersinvloeden. Ze verrichten fysiek zwaar werk waarbij ook de werkkleding op de proef zal worden gesteld. Zichtbaarheid is een belangrijk veiligheidsaspect. Daarnaast maken ze vaak gebruik van werkhandschoenen. De werkbroeken moeten beschikken over slijtvast en stevig materiaal en voorzien zijn van een goede kniebescherming.

  Werkbroeken met veel zakken zijn ook nodig om gereedschap dicht bij de hand te hebben. Vaak maken bouwvakkers gebruik van werkbroeken met losse spijkerzakken voor de kleinere materialen. Helmen zijn belangrijk bij de bouw, hiervoor moeten ze wel de correcte kleur hebben (elke kleur helm is voor iemand anders bijv. Rood voor brandweer, blauw voor elektriciens en witte helmen voor managers en leidinggevenden. High-vis hesjes zijn ook belangrijk; hiervoor geldt de reden dat de high vis hesjes oranje moet zijn.


  Wear2work, specialist in bouw werkkleding

  Wear2work heeft al meer dan 12 jaar ervaring in het verkopen en leveren van werkkleding en werkschoenen. In deze tijd hebben we een ruim assortiment werkkleding en werkschoenen weten op te bouwen die perfect geschikt is voor de bouwsector. Bekijk bijvoorbeeld onze stevige bouw werkbroeken, werkjassen of de persoonlijke beschermingsmiddelen voor de bouw