Lasoveralls

  15 artikelen

  Een lasoverall biedt bescherming tegen vonken, spatten en hitte bij het lassen. Op deze manier kun je als lasser veilig te werk gaan. De lasoveralls zijn gemaakt van 100% katoen en brandvertragende stof.  

  Lees meer...

  Lasoverall kopen

  Wij hebben standaard lasoveralls en Amerikaanse overalls in ons assortiment. Amerikaanse overalls onderscheiden zich van standaard overalls doordat ze mouwloos zijn en bretels hebben. Het grote voordeel van Amerikaanse lasoveralls is dat ze meer bewegingsvrijheid bieden, daarentegen hebben deze overalls minder stof om je te beschermen. Standaardoveralls bieden bescherming aan een groot deel van het lichaam.


  Certificering lasoveralls

  De overalls in ons assortiment zijn CE-gecertificeerd met ISO 11612 (A,B1,C1) en ISO 11611 (Klasse 1). Dit betekent dat de lasoveralls vlamwerend zijn en bescherming bieden tegen spatten van gesmolten metaal, vlamcontact (kortstondig contact met kleine vlammen) en Uv-straling.


  Koop je lasoverall bij Wear2work

  Goede bescherming bij het lassen is belangrijk. Met een lasoverall bescherm je een groot deel van je lichaam, maar het dragen van een lashelm of laskap en lasschoenen is daarnaast ook belangrijk. Bekijk het assortiment laskleding op onze webshop.