Verkeersregelaarskleding

  Goede verkeersregelaarskleding is belangrijk. Als verkeersregelaar moet je namelijk goed zichtbaar zijn, daarom zijn er ook bepaalde regels voor het dragen van verkeersregelaarskleding. Om het overzichtelijk te maken hebben wij een selectie gemaakt van alle verkeersregelaarshesjes, verkeersregelaarsbroeken, verkeersregelaarsjassen en verkeersregelaarspetten die voldoen aan deze regels. We sturen verkeersregelaars graag in de juiste richting.

  Lees meer...
  Verkeersregelaarskleding

  Eisen verkeersregelaarskleding

  Het kiezen van de juiste kleding voor een verkeersregelaar lijkt makkelijk, maar in werkelijkheid ligt dit complexer. De kleding moet zoals gezegd voldoen aan bepaalde veiligheidsregels. Daarnaast moet de kleding van een verkeersregelaar, zoals de broek, de jas en bijvoorbeeld een pet, bij elkaar aansluiten. Ook aan de kleuren van verkeersregelaarskleding hangen eisen, zo moeten deze kleuren altijd fluorescerend geel en oranje met een bepaalde felheid zijn. Lees onze blog over verkeersregelaarskleding om meer te weten te komen over de regels en eisen. 

  Als verkeersregelaar werk je veel buiten, draag daarom verkeersregelaars kleding die bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. We adviseren om je verkeersregelaarskleding aan te passen op het weer. In de zomer is het belangrijk om ademende kleding te dragen, zo kun je op warme werkdagen je werk goed blijven doen. In de herfst en de winter zijn de weeromstandigheden totaal anders, harde wind wisselt zich af met regen en ook de temperatuur ligt een stuk lager. Draag daarom in de winter en herfst warme verkeersregelaars kleding. 


  Functie verkeersregelaarskleding

  De belangrijkste functie van verkeersregelaarskleding is dat een verkeersregelaars goed zichtbaar is, dit neemt de grootste risico's en gevaren voor een verkeersregelaar weg. De verkeersregelaarskleding in ons assortiment voldoet aan bepaalde kwaliteitsnormen waardoor je te alle tijden goed zichtbaar bent. 


  Verkeersregelaarskleding kopen

  Wil je verkeersregelaarskleding kopen? Dan ben je bij Wear2work aan het juiste adres. Met de kleding uit ons assortiment zorg je dat je goed zichtbaar bent in verschillende verkeerssituaties. Bekijk de verkeersregelaars kleding en profiteer van scherpe prijzen, snelle levering en de beste kwaliteit!