Verkeersregelaarskleding

  Goede kleding voor verkeersregelaars is belangrijk. Je moet namelijk goed zichtbaar zijn, daarom zijn er ook bepaalde regels voor het dragen van verkeersregelaarskleding. Ongeacht het seizoen of de weersomstandigheden, wij zorgen ervoor dat je altijd goed zichtbaar en beschermd bent!

  Om het overzichtelijk te maken hebben wij een selectie gemaakt van alle verkeersregelaarshesjes, verkeersregelaarsbroeken, verkeersregelaarsjassen en verkeersregelaarspetten die voldoen aan deze regels. We sturen verkeersregelaars graag in de juiste richting.

  Lees meer...
  Verkeersregelaarskleding

  Eisen verkeersregelaarskleding

  Het kiezen van de juiste kleding voor een verkeersregelaar lijkt makkelijk, maar in werkelijkheid ligt dit meer complex. De kleding moet zoals gezegd voldoen aan bepaalde veiligheidsregels. Daarnaast moet de kleding van een verkeersregelaar bij elkaar aansluiten. Voorbeelden hiervan zijn de verkeersregelaar broek, de verkeersregelaarsjas en bijvoorbeeld een verkeersregelaars pet. Ook aan de kleuren van verkeersregelaarskleding hangen eisen, zo moeten deze kleuren altijd fluorescerend geel en oranje met een bepaalde felheid zijn. 

  Als verkeersregelaar werk je veel buiten. Draag daarom verkeersregelaars kleding die bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. We adviseren om je verkeersregelaarskleding aan te passen op het weer. Tijdens de zomermaanden zijn ademende stoffen van belang om oververhitting te voorkomen. Deze kleding is licht van gewicht en biedt toch voldoende bescherming tegen de zon. In de herfst en de winter zijn de weersomstandigheden totaal anders. Voor de koudere maanden bieden we jassen en broeken die geïsoleerd zijn, maar ook voldoende bewegingsvrijheid bieden. Wind- en waterbestendige materialen zijn standaard voor onze herfst- en winterkleding, zodat verkeersregelaars droog en warm blijven. Zelfs in onvoorspelbaar weer. 

  Functie verkeersregelaarskleding

  De belangrijkste functie van verkeersregelaarskleding is dat een verkeersregelaars goed zichtbaar is. Dit neemt de grootste risico's en gevaren voor een verkeersregelaar weg. De verkeersregelaarskleding in ons assortiment voldoet aan bepaalde kwaliteitsnormen waardoor je ten alle tijden goed zichtbaar bent. 

  Verkeersregelaarskleding kopen

  Als je op zoek bent naar hoogwaardige verkeersregelaarskleding, dan biedt onze collectie een scala aan opties die voldoen aan alle noodzakelijke veiligheidsnormen, zodat het werk in goede banen wordt geleid. We bieden een eenvoudige bestelprocedure, scherpe prijzen en snelle levering, zodat je snel wordt voorzien in je behoeften aan verkeersregelaarskleding.

  Door de juiste verkeersregelaarskleding te kiezen, zorg je voor maximale zichtbaarheid, comfort en bescherming. Dit helpt niet alleen om de veiligheid van de verkeersregelaar te waarborgen, maar ook die van de weggebruikers. Verkeersregelaarshesjes, verkeersregelaars broek, verkeersregelaarsjassen of verkeersregelaarspetten kopen in onze shop of bestellen, dan ben je hier aan het juiste adres! 

  Lees onze blog over verkeersregelaarskleding om meer te weten te komen over de regels en eisen