• Lorem ipsum

Verkeersregelaarsjassen

2 artikelen

Een goede verkeersregelaarsjas is enorm belangrijk, met name in de herfst en winter. Naast het creëren van goede zichtbaarheid is het belangrijk dat de verkeersregelaarsjas winddicht en ook waterdicht is. Als je een lange tijd stil staat, is het belangrijk dat je het niet koud hebt.  We zien daarom dat de parka verkeersregelaarsjas Oxford populair is, bekijk de jassen hieronder. 

Lees meer...

Verkeersregelaarsjas kopen

Je herkent verkeersregelaarsjassen aan de bekende en opvallende driehoek. Deze driehoek zit op iedere verkeersregelaarsjas en is gepositioneerd rond de buik. De driehoek fungeert als waarschuwingsteken en zorgt voor extra oplettendheid onder verkeersdeelnemers.  De driehoek mag niet doorbroken worden, daarom hebben verkeersregelaarsjassen een flap over de rits, zodat de driehoek te alle tijden doorloopt. 

Wear2work, dé winkel voor verkeersregelaarskleding

Bij Wear2work kun je online bestellen, maar ook langskomen in onze winkel. In de winkel heb je voldoende de ruimte om de verkeersregelaarskleding te passen en te vergelijken. Als verkeersregelaar kun je altijd bij ons terecht!