Oorbescherming voor klussers en professionals

  In veel situaties is het belangrijk om goede gehoorbescherming te dragen, op deze manier neemt het risico op gehoorbeschadiging af. Gehoorbeschadiging is helaas een veel voorkomend geval op de werkvloer. Er zijn verschillende soorten oorbescherming, denk bijvoorbeeld aan oordopjes en grote oorbeschermers, bekijk ze hieronder.

  Lees meer...

  Oorbescherming

  Je kunt je oren op verschillende manieren beschermen. In sommige gevallen bieden oordopjes al voldoende bescherming. Wij hebben ook oordopjes met koord in ons assortiment, zo raak je ze minder snel kwijt! Naast oordopjes hebben we ook oorbeschermers, deze beschermen je oren tegen een hoger volume en decibel.

  3M Peltor gehoorbescherming

  Een bekend merk in de wereld van gehoorbescherming is 3M Peltor. Ze bieden een breed scala aan oorbeschermers die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van geluidsreductie en comfort. Een voorbeeld van een Peltor oorbeschermer is de Peltor Prime I. Deze gehoorbeschermer vermindert omgevingsgeluid tot 27 dB en heeft zachte brede kussens voor een goede pasvorm. Bovendien helpt de grote ruimte in de oorkussens om warmte en zweetvorming te verminderen, waardoor de oorbescherming de hele dag comfortabel blijft zitten.

  Wist je dat we ook een hygienekit voor deze gehoorbeschermer hebben? Lekker fris en biedt extra lang bescherming. 

  High-vis oorbescherming

  Voor extra veiligheid op de werkvloer is er high-vis oorbescherming beschikbaar. Deze oorbeschermers zijn voorzien van reflecterende materialen waardoor je beter zichtbaar bent, zelfs in donkere omstandigheden. High-vis oorbescherming voldoet aan de normen en eisen voor gehoorbescherming en biedt daarnaast een extra laag veiligheid.

  Koop je oorbeschermers bij Wear2work

  Bescherm je oren goed door de juiste beschermingsmiddelen te gebruiken. Wear2work is een specialist in persoonlijke beschermingsmiddelen en heeft een ruim assortiment gehoorbescherming op voorraad. Heb je vragen over gehoorbescherming? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!