• Lorem ipsum

Fento

11 artikelen

Fento kniebeschermers bieden de juiste ondersteuning bij het uitvoeren van knielende werkzaamheden. Deze kniebescherming is ideaal als je bijvoorbeeld stratenmaker, vloerlegger of hovenier bent! Neem dus gerust een kijkje in ons assortiment kniebescherming om te kijken of er iets voor jou bijzit!

Lees meer...

Fento kniescherming voor dagelijks intensief gebruik

Wanneer je dagelijks geknield werk verricht weet je hoe belangrijk goede kniebeschermers zijn. Ze geven niet alleen comfort maar de juiste kniebescherming verkleint ook de kans op fysieke ongemakken. Fento is dé specialist op het gebied van kniebescherming. Met kniebeschermers die  specifiek ontworpen zijn voor professionals zoals bijvoorbeeld stratenmakers, hoveniers, dakdekkers en vloerenleggers.

Fento kniebescherming voor professionals

Comfort is essentieel bij kniebescherming, en Fento begrijpt dat als geen ander. Door de ergonomische ontwerpen zorgen de kniebeschermers van Fento voor een optimale pasvorm die zich aanpast aan de vorm van je knieën. De kniebeschermers zijn uitgerust met slimme  dempingstechnieken die schokken absorberen waardoor je minder impact op je knieën krijgt. Dit voorkomt blessures en overbelasting tijdens zware werkomstandigheden. Er zijn diverse modellen die specifiek zijn ontworpen voor verschillende werkomgevingen en werkzaamheden. Er zijn altijd kniebeschermers verkrijgbaar die aansluiten bij jouw werkomgeving.

Fento kniebeschermers Duurzaam en Betrouwbaar

Fento kniebeschermers zijn ontworpen om lang mee te gaan dus ze kunnen tegen een stootje. En het  grote voordeel van Fento kniebeschermers is dat je losse onderdelen kan bestellen wanneer deze zijn versleten. De inlays en de elastieken zijn vervangbaar, waardoor het product nog duurzamer wordt: je hoeft alleen de onderdelen te bestellen en daarna kan je ze gemakkelijk vervangen.

De kniebescherming van Fento is gemaakt van hoogwaardige materialen en daardoor zeer geschikt voor intensief gebruik. Of je nu in de bouw, tuinbouw, installatietechniek of een andere veeleisende sector werkt, Fento kniebeschermers zijn ontworpen om lang mee te gaan en de zwaarste omstandigheden te weerstaan.

Fento kniebescherming koop je bij Wear2work

Ben je op zoek naar kniebescherming? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Veilig werken begint namelijk bij Wear2work! Heb je vragen over welke kniebeschermers het beste passen bij jouw werkzaamheden? Raadpleeg onze klantenservice dan voor hulp. Onze experts helpen je graag!

Natuurlijk kun je ook langskomen om de kniebescherming te bekijken & passen in onze fysieke winkel in Wijk bij Duurstede!