• Lorem ipsum

Safety Jogger werkschoenen, veilig, voordelig en enorm veel keus

41 artikelen

Safety Jogger werkschoenen staan bekend om hun brede assortiment aan veiligheidsschoenen en de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Wij hebben meer dan 30 paar verschillende safety sneakers van Safety Jogger in ons assortiment. Hieronder vallen vele sportieve werkschoenen, maar ook dames werkschoenen. Neem eens een kijkje tussen ons alle Satefy Jogger werkschoenen die wij in ons assortiment hebben!

Lees meer...
actie
X0500 S2 SRC werkschoenen Safety Jogger
X0500 S2 SRC werkschoenen Safety Jogger
€28,95
Excl. btw
0343 410 110
25.000 orders per jaar
Levering uit eigen magazijn
Al 13 jaar dé specialist!
SALE
Safety Jogger werkschoenen S3 SRC Speedy
Safety Jogger werkschoenen S3 SRC Speedy
€71,00
Excl. btw

Safety Jogger werkschoenen

Safety Jogger werkschoenen zijn in 2001 gelanceerd als onderdeel van de Cortina groep en Safety Jogger verkoopt op dit moment in Europa jaarlijks 30 miljoen paar werkschoenen. Het succes van Safety Jogger is te danken aan de vele verschillende werkschoenen die tegen een geweldige prijs/kwaliteit verhouding in de markt zijn gezet.

Safety Jogger werkschoenen staat nooit stil

Elk jaar komen er weer nieuwe modellen werkschoenen van Safety Jogger op de markt. Daar gaat veel marktonderzoek aan vooraf zodat de nieuwe werkschoenen ook wat toevoegen aan het bestaande assortiment. Maar daar stopt het nog niet wat Safety Jogger betreft. Ook de werkschoenen uit het vaste assortiment worden regelmatig onder de loep genomen en waar nodig aangepast. Zo kan het voorkomen dat een model werkschoenen comfortabeler is geworden doordat er een kleine aanpassing is gedaan. Safety Jogger heeft inmiddels meer dan 40 verschillende werkschoenen in het assortiment. Dus voor elk beroep heeft Safety Jogger de juiste werkschoenen.

Safety Jogger - Extreem lichte werkschoenen 

Vind jij je werkschoenen ook altijd zo zwaar aan je voeten? Of heb jij last van je voeten na het werk? Safety Jogger komt met de nieuwste uitvoering; extreem lichte werkschoenen, de LICHTSTE op de markt!! Deze werkschoenen wegen slechts 416 gram en hebben een erg sportieve look. Dit komt door het strakke maar ook praktische design. De Ligero werkschoenen zijn te verkrijgen in navy en zwart

Safety Jogger sportieve werkschoenen

De nieuwe sportieve hoge werkschoenen van Safety Jogger zijn helemaal van deze tijd! 
Met de Desert en Dakar bewijst Safety Jogger opnieuw dat trendy werkschoenen helemaal niet duur hoeven te zijn. Beide werkschoenen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren.

Safety Jogger dames werkschoenen

Ook dames werkschoenen zijn voor Safety Jogger een belangrijke groep waardoor er ook continue nieuwe modellen worden ontwikkeld. Inmiddels zijn er al vele dames werkschoenen beschikbaar van Safety Jogger. Deze werkschoenen worden gemaakt met een smallere leest waardoor ze beter aansluiten.

Safety Jogger werkschoenen - Wear2work

Je koopt je Safety Jogger werkschoenen natuurlijk bij Wear2work.nl, omdat we alle modellen op voorraad hebben en ook nog eens tegen de beste prijzen. We hebben een werkschoenenwinkel in Wijk bij Duurstede, waar we alle Safety Jogger werkschoenen voor je op een rij hebben gezet. 

Je kan bij ons dus elk model uit de Safety Jogger werkschoenen serie passen en direct meenemen. Ook kan je kiezen uit meer dan 400 andere modellen van diverse merken die je direct kan passen en vergelijken. Wij zijn pas tevreden als jij met de juiste werkschoenen de deur uitloopt!