Betaalmogelijkheden

  iDEAL 

  De meest gekozen betaaloptie is iDEAL waarbij je het bedrag online overmaakt via je eigen bank.
  Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven en wij ontvangen daarop een bevestiging van deze betaling. Je kunt betalen met iDEAL als je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Friesland Bank, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank.

  Creditcard: EUROCARD, MASTERCARD EN VISA 

  Betalen met je creditcard kan bij ons door je creditcardnummer en vervaldatum van de kaart in te vullen. Het versturen van je creditcardgegevens is veilig omdat onze webwinkel ssl-beveiligd is. Je bestelling wordt dan door ons verwerkt en de betaling wordt via onze betaalprovider Mollie verwerkt.

  Vooruitbetaling 

  Kies je voor deze betaaloptie ontvang je direct na je bestelling een mail met de factuur
  Wanneer het bedrag op onze rekening staat onvangen wij een melding en nemen we je bestelling in behandeling.

  Paypal 

  PayPal is een online betaalsysteem en fungeert als intermediair voor online en mobiele betalingen tussen personen onderling, online verkopers en webwinkels. Om te betalen heb je alleen een e-mailadres nodig. De betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening.

  Mr Cash

  Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen met gebruik van hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

  ACHTERAF BETALEN - BILLINK 

  Nu ontvangen en later betalen? Dat kan! Kies dan voor de betaalmethode 'Achteraf betalen Billink'. Dit gaat heel eenvoudig en snel. Tijdens het afronden van de bestelling kies je in de checkout onder 'Betaalmethoden' voor 'Achteraf betalen met Billink'. Na ontvangst van je bestelling hoef je alleen te betalen voor wat je wilt houden. Van Billink ontvang je de factuur die je vervolgens binnen 14 dagen dient te betalen. Is het product niet naar wens of is het niet de goede maat? Met achteraf betalen heb je geen gedoe en geen extra kosten!