Betaalmogelijkheden

iDEAL 

De meest gekozen betaaloptie is iDEAL waarbij je het bedrag online overmaakt via je eigen bank.
Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven en wij ontvangen daarop een bevestiging van deze betaling. Je kunt betalen met iDEAL als je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Friesland Bank, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank.

Creditcard: EUROCARD, MASTERCARD EN VISA 

Betalen met je creditcard kan bij ons door je creditcardnummer en vervaldatum van de kaart in te vullen. Het versturen van je creditcardgegevens is veilig omdat onze webwinkel ssl-beveiligd is. Je bestelling wordt dan door ons verwerkt en de betaling wordt via onze betaalprovider Mollie verwerkt.

Vooruitbetaling 

Kies je voor deze betaaloptie ontvang je direct na je bestelling een mail met de factuur
Wanneer het bedrag op onze rekening staat onvangen wij een melding en nemen we je bestelling in behandeling.

Paypal 

PayPal is een online betaalsysteem en fungeert als intermediair voor online en mobiele betalingen tussen personen onderling, online verkopers en webwinkels. Om te betalen heb je alleen een e-mailadres nodig. De betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening.

Mr Cash

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen met gebruik van hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

REMBOURS/ PIN BIJ AFLEVERING (MEERPRIJS €12,45) 

Wanneer je kiest voor deze betaaloptie betaal je het bedrag bij aflevering aan de Post NL bezorger. Let op! Het afrekenen aan de PostNL bezorger is alleen mogelijk via PIN. Bij deze betaalwijze nemen wij altijd telefonisch contact met je op om zeker te zijn dat deze bestelling nog gewenst is. Wanneer er geen telefoonnummer bij de bestelling is vermeld zullen wij deze dan ook niet in behandeling nemen.