Sportieve werkschoenen veilig en comfortabel

  Door de opkomst van de sportieve werkschoenen is het dragen van werkschoenen een stuk populairder geworden. Sportieve werkschoenen zijn veel lichter en comfortabeler dan de traditionele werkschoenen, en ze hebben het uiterlijk van een vrijetijdsschoen. We hebben veel sportieve werkschoenen van bekende merken, voor heren en dames. Wat dacht je van werkschoenen van Puma, Quick, of Diadora. Werk je in een ruwe werkomgeving dan zijn S3 werkschoenen misschien beter geschikt.

  Lees meer...

  Sportieve werkschoenen geschikt voor elk beroep?

  In principe zijn sportieve werkschoenen voor elk beroep geschikt, maar het is wel belangrijk om te kijken of je de schoenen ook passen bij je werkzaamheden. Wanneer je bijvoorbeeld veel knielend werk verricht zullen sportieve werkschoenen zonder kruipneus snel slijten. Een hovenier zal meer grip voelen en hebben met werkschoenen die voorzien zijn van een schoenzool met een grof profiel. Heb je twijfels of wil je weten welke sportieve werkschoenen geschikt zijn voor jouw beroep of werk? Neem contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies op maat.


  Welke werkschoenen voor mijn beroep?

  Bij Wear2work hebben we werkschoenen voor meerdere beroepen, waaronder werkschoenen voor chauffeurs, automonteurs, dakdekkers, monteurs, stratenmakers en timmermannen. Ook hebben wij werkschoenen voor beveiligings- en horeca/keuken medewerkers. En natuurlijk hebben we ook een ruim assortiment dames werkschoenen beschikbaar.

   

  De juiste maat veiligheidsschoenen bepalen

  Voor het bepalen van de juiste maat voor je werkschoenen kun je dezelfde maatvoering aanhouden als vrijetijdsschoenen. Verkeerde maat besteld? Geen probleem! Je kan de werkschoenen die je online hebt besteld ook heel snel omruilen, binnen 2 dagen heb je vaak de juiste maat al in huis! Heb je een hoge wreef of koop je vaak de verkeerde werkschoenen? 
  Kom dan eens langs in onze winkel! Onze collega’s helpen je met persoonlijk advies en je kunt alle werkschoenen rustig passen en vergelijken!


  Werkschoenen normeringen

  Bij veel beroepen zijn werkschoenen met een normering verplicht en is het belangrijk je hier aan te houden. Het komt geregeld voor dat je zonder beveiligde werkschoenen niet welkom bent op plekken waar dit een vereiste is. Werkschoenen worden uitgevoerd met verschillende normeringen, omdat niet overal dezelfde veiligheidseisen verplicht zijn. Deze normeringen helpen bij de keuze van de juiste werkschoenen en geven inzicht welke werkschoenen geschikt zijn voor je beroep. Hieronder worden de belangrijkste normeringen toegelicht. Wil je meer weten over welke werkschoenen normeringen er nog meer zijn? Kijk dan eens op onze kennisbank!

  S1P normering
  Werkschoenen uitgevoerd met een beschermde neus, gesloten hiel, antistatische eigenschappen en een energie absorberende hak en antiperforatie tussenzool.

  S3 normering
  Werkschoenen uitgevoerd met een beschermde neus, gesloten hiel, antistatische eigenschappen en een energie absorberende hak, antiperforatie tussenzool en waterdichte schacht (tot 60 minuten).

  nieuwe normeringstabel werkschoenen

  Daarnaast hebben we werkschoenen van de volgende merken:


  Werkschoenen met veiligheidsnormering

  De normeringen zijn bij al onze werkschoenen weergeven bij de kenmerken. Heb je vragen over de normeringen of wil je advies? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag! Alle werkschoenen uit ons assortiment zijn voorzien van een veiligheidsnormering waardoor je verzekerd bent dat de werkschoenen die je bij ons hebt gekocht, getest zijn en voldoen aan de wettelijke gestelde veiligheidseisen.
  We hebben geen werkschoenen in onze winkel zonder minimaal een beveiligde neus en tussenzool.


  Veiligheidsschoenen met steunzolen

  Werkschoenen kopen en gebruik je steunzolen? Geen probleem! Door de verwisselbare inlegzool van vele werkschoenen kun je deze heel gemakkelijk vervangen door je eigen steunzolen. Bij de kenmerken van de werkschoenen wordt aangegeven of de werkschoenen zijn voorzien van een verwisselbare zool.


  Werkschoenenwinkel

  Liever schoenen passen in de winkel? Kom langs in onze werkschoenenwinkel in Wijk bij Duurstede. Onze medewerkers hebben verstand van zaken en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!