• Lorem ipsum

Werkhandschoenen Olie & Chemisch bestendig

13 artikelen

Olie en chemische werkhandschoenen bieden bescherming tegen allerlei chemische stoffen zoals oliën en chemicaliën. Dit worden ookwel NBR handschoenen genoemd. Neem ook eens een kijkje tussen alle werkhandschoenen.

Lees meer...

Werkhandschoenen olie & chemisch bestendig

Heb jij werkhandschoenen nodig die tegen chemische producten, vloeistoffen en oliën kunnen? Dan zit je bij Wear2work helemaal goed. In ons ruime aanbod werkhandschoenen zitten er genoeg olie & chemisch bestendige werkhandschoenen.

Kom jij regelmatig of vaak in aanraking met oliën en chemicaliën? Dan zijn er namelijk ook verschillende soorten die wel en niet geschikt zijn. Bijvoorbeeld werkhandschoenen die half gecoat (open rug) zijn of die volledig gecoat (gesloten rug) zijn. Twijfel je over welke werkhandschoenen geschikt zijn voor jouw werkzaamheden? Neem dan contact op met onze klantenservice!

NBR werkhandschoenen

Wij hebben een breed assortiment NBR werkhandschoenen in verschillende soorten en kwaliteiten. Mocht je op zoek zijn naar NBR werkhandschoenen en deze zit niet in ons assortiment neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard kan je ons ook bellen of mailen voor hulp bij het vinden van de juiste werkhandschoen, of voor een offerte bij grotere aantallen. Maar ook voor andere grip en leren werkhandschoenen kan je bij ons terecht.

Werkhandschoenen EN 374 Chemische risico’s

Dit keurmerk geeft de geschiktheid van bescherming tegen chemicaliën en micro-organismen.

Werkhandschoenen NBR Nitril W2-10248

Deze werkhandschoenen hebben een NBR coating, gesloten rug (volledige coating) en een canvas kap. Uiteraard zijn het zeer slijtvaste handschoenen en zijn deze gekeurd volgens de EN388 richtlijnen.

Zit hier niet bij wat je zocht?
Is het toch niet helemaal het product wat je zocht? Wij bieden ook nog:

Las werkhandschoenen
• Snijbestendige werkhandschoenen
Montagehandschoenen
Leren werkhandschoenen
Werkhandschoenen met grip

Je kan ook naar ons volledige werkhandschoenen overzicht waar alle werkhandschoenen te vinden zijn.