• Lorem ipsum

Thermo werkhandschoenen

8 artikelen

Ben je opzoek naar thermo werkhandschoenen die geschikt zijn om mee te werken in de kou? Dan bieden onderstaande werkhandschoenen de oplossing! Deze werkhandschoenen zijn namelijk zo ontworpen dat sommige handschoenen koudebestendig zijn tot wel -20 graden.

Lees meer...

De voordelen van thermo werkhandschoenen

Het grootste voordeel van thermo werkhandschoenen is dat ze koudebestendig zijn. De functie van thermo werkhandschoenen is namelijk dat je bij lage temperaturen warme handen en vingers behoudt, het materiaal zorgt er namelijk voor dat je je lichaamswarmte niet kwijtraakt via je handen. Dit maakt thermo handschoenen comfortabel voor het werken in de kou! 

Thermo werkhandschoenen Oxxa 

Een mooi voorbeeld van werkhandschoenen die geschikt zijn voor het werken onder koude omstandigheden is de Oxxa thermo 47-185. Deze handschoen bestaat uit acryl en een latex coating, hierdoor is de 47-185 perfect geschikt onder natte en koude omstandigheden. 

Showa 451 

Zoek je een werkhandschoen die je handen warm houdt en ook nog eens extreem veel grip biedt? Ga dan voor de Showa 451. Deze werkhandschoenen zijn voorzien van een thermo-isolerende binnen voering. 

Functie thermo werkhandschoenen

Een andere belangrijke functie van deze werkhandschoenen is dat het materiaal niet verstijfd onder extreme omstandigheden. Dit betekent dat de werkhandschoenen flexibel blijven bij koude temperaturen, hierdoor kun je je werkzaamheden gewoon blijven uitvoeren. 

Wear2work: werkhandschoenen specialist 

Keuze uit meer dan 100 verschillende werkhandschoenen. Veel van de werkhandschoenen in ons assortiment zijn waterdicht en bieden veel grip. Ook zijn een aantal werkhandschoenen CE-gecertificeerd volgens EN-388, dit houdt in dat ze bescherming bieden tegen mechanische risico's. Kortom, thermo werkhandschoenen bieden een goede uitkomst voor het werken onder koude omstandigheden. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste werkhandschoenen, neem daarom contact met ons op, we adviseren je graag!