• Lorem ipsum

Goedgekeurde Rijkswaterstaat (RWS) werkkleding

58 artikelen

Ben je op zoek naar RWS werkkleding? Wear2work heeft een ruim assortiment aan RWS werkkleding. Dit wil zeggen dat deze veiligheidskleding is goedgekeurd door Rijkswaterstaat. RWS veiligheidskleding is geschikt als je spoorwerker bent of aan wegen werkt.

Lees meer...

RWS werkkleding

RWS werkkleding voldoet aan de eisen gesteld door Rijkswaterstaat, dit betekent dat je goed zichtbaar bent als je bijvoorbeeld aan de weg of het spoor werkt. Het dragen van RWS is in deze situaties dan ook verplicht. RWS werkkleding wordt dus voornamelijk gebruikt in situaties waar je te maken hebt met verkeer dat langs rijdt, regel je het verkeer? Speciaal voor verkeersregelaars hebben wij verkeersregelaarskleding

NEN-EN 20471 norm RWS werkkleding

RWS werkkleding, of ook wel signalisatiekleding, voldoet aan de NEN-EN 20471 norm. Dit is naast de algemene veiligheidsnorm ook een kwaliteitsnorm, dit betekent dat alle RWS werkkleding in ons assortiment voor goede zichtbaarheid zorgt en daarnaast van extreem goede kwaliteit is. De kwaliteitsnorm is van belang omdat de levensduur van RWS kleding extra belangrijk is. Wanneer de kwaliteit van de kleding afneemt, neemt ook de mate van zichtbaarheid af, dit is erg gevaarlijk.