Regenoveralls

  6 artikelen

  Een regenoverall is ideaal om je tijdens je werkzaamheden buiten bescherming te bieden tegen regen, wind en andere weersomstandigheden. Een regenoverall is speciaal ontworpen voor beroepen waarbij je buiten werkt zoals bouwvakkers, tuiniers, hoveniers en wegwerkers.

  Lees meer...
  Hydrowear amerikaanse regenoverall Uden
  Hydrowear amerikaanse regenoverall Uden
  Excl. btw
  Prijs in
  Hydrowear regenoverall Urk Groen
  Hydrowear regenoverall Urk Groen
  Excl. btw
  Prijs in
  Hydrowear regenoverall Urk
  Hydrowear regenoverall Urk
  Excl. btw
  Prijs in
  RWS regenoverall Hydrowear Overton
  RWS regenoverall Hydrowear Overton
  Excl. btw
  Prijs in
  0343 410 110

  Regenoverall

  Een goede regenoverall moet natuurlijk waterdicht zijn zodat de drager droog blijft in natte omstandigheden. Maar een regen overall moet ook winddicht zijn om te voorkomen dat koude lucht naar binnen kan waardoor je geen warmte vast kan houden. Het ademend vermogen is ook een belangrijk kenmerk van een goede regenoverall, omdat dit ervoor zorgt ervoor dat vocht van transpiratie kan ontsnappen. Hierdoor blijf je droog en comfortabel. Dit is vooral prettig tijdens het werken, omdat het ervoor zorgt dat de overall dan niet klam en plakkerig wordt. Goede regenkleding is dus erg van belang als je veelal buiten werkt!

  Ook de pasvorm van een regenoverall is belangrijk wanneer je erin werkt. De overall moet weliswaar ruim genoeg zijn om bewegingsvrijheid te bieden, maar niet te groot, anders kan dit de beweging belemmeren. De mouwen en broekspijpen moeten lang genoeg zijn om te voorkomen dat water naar binnen sijpelt.


  Amerikaanse regenoveralls

  Er zijn ook Amerikaanse regenoveralls zonder mouwen maar met schouderbanden waardoor het veel weg heeft van een soort "regentuinbroek". Met een Amerikaanse overall heb je wat meer bewegingsvrijheid. Doordat de broekspijpen zijn bevestigd aan schouderbanden, wordt de druk op de taille verlaagd en kan je vrijer bewegen. Dit is vooral een aanrader wanneer je een fysiek veeleisende beroep uitoefent, zoals bouwvakkers, hoveniers, boeren of landbouwers.

  Tot slot kan een regenoverall om mee te werken nog extra functies hebben, zoals reflecterende strepen om de zichtbaarheid van de drager te verbeteren in het donker of langs de weg. Deze waterdichte overalls worden dan veel gedragen door wegwerkers omdat dit werk dag en nacht door moet gaan. Koop je regenoverall bij Wear2work altijd voordeliger.