• Lorem ipsum

Regenpakken om droog te blijven werken

10 artikelen

Wil je droog blijven werken wanneer het regent? Dan is een goed regenpak de oplossing. Of je nu op zoek bent naar een regenpak om de hele dag in te werken, of een pak voor incidenteel gebruik. We hebben regenpakken heren en dames voor elk budget en elke klus. Droog werken begint bij Wear2work.

Lees meer...
Regenpak PVC 4010 Groen
Regenpak PVC 4010 Groen
€14,39
Excl. btw
Regenpak PVC 4010 Blauw
Regenpak PVC 4010 Blauw
€14,39
Excl. btw
Jobman regenpak 6535
Jobman regenpak 6535
Excl. btw
Regenpak EN400 Delta Plus
Regenpak EN400 Delta Plus
Excl. btw
Regenpak Economy zwart
Regenpak Economy zwart
Excl. btw
0343 410 110
Regenpak Economy navy
Regenpak Economy navy
Excl. btw
Pakket regenkleding Delta Plus
Pakket regenkleding Delta Plus
€41,90
Excl. btw
Pakket regenkleding Blaklader
Pakket regenkleding Blaklader
€119,70
Excl. btw
Pakket regenkleding Air Portwest
Pakket regenkleding Air Portwest
€79,90
Excl. btw


Een regenpak voor de werkdagen in natte omstandigheden.

Wanneer je veel buiten werkt weer je dat het Nederlandse weer grillig kan zijn. Om prettig te kunnen werken is een regenpak een must. Wear2work heeft een uitgebreid assortiment aan werk regenkleding voor zowel heren als dames. Maar hoe kies je precies het beste regenpak voor je werk?

Welke werk regenpak heb ik nodig?

Er zijn een aantal zaken die belangrijk zijn bij je keuze. Waterdichtheid is een van die factoren bij het selecteren van een regenpak voor je werk. Normen als de EN-343 kunnen bijdragen bij het kiezen van de juiste mate van waterdichtheid voor je regenpak. Deze wordt meestal gevolgd door twee cijfers, variërend van klasse 1 tot 4. Hoe hoger het cijfer, hoe waterbestendiger het materiaal. Het tweede cijfer zegt iets over het ademend vermogen van je regenkleding.

Kies voor een werk regenpak met ademende kwaliteiten

Een goed regenpak moet je beschermen tegen slechte weersomstandigheden zoals regen, sneeuw, mist, hagel en grondvocht. Maar een regenpak dient ook in staat te zijn om zweet af te voeren. Als het regenpak onvoldoende ademt, zal dit snel vochtig en ongemakkelijk aanvoelen tijdens het werken. Let daarom goed op het ademend vermogen van je pak.

Het is ook belangrijk om te overwegen of het regenpak past bij je werkzaamheden. Een waterdicht regenpak moet gemaakt zijn van duurzaam materiaal zoals ripstop nylon of polyester, of voorzien zijn van verstevigingen op slijtagegevoelige plaatsen. Let ook op waar de zakken zich bevinden en of ze kunnen worden afgesloten zodat je bijvoorbeeld je telefoon waterdicht kan opbergen. 

Een kwalitatief regenpak is comfortabel en functioneel, zodat je ongestoord kan doorgaan met je werk, zelfs in de zwaarste weersomstandigheden. Het pak houdt je droog zonder aan je huid te kleven. Wear2work heeft een uitgebreid assortiment regenkleding voor heren en dames. Er zijn al gunstig geprijsde regenpakken beschikbaar vanaf € 16,95. Koop je regenkleding voor werk voordelig online of breng een bezoekje aan onze winkel in Wijk bij Duurstede. Hier kun je onze uitgebreide collectie bekijken, vergelijken, passen en direct meenemen. Ontdek het gemak van Wear2work.