Werkkleding en werkschoenen per beroep

  Door de juiste beroepskleding te dragen kun je jouw beroep zo goed mogelijk uitoefenen. Beroepskleding moet comfortabel zitten én veilig zijn. Ben je werkzaam in de bouw? Als monteur of als schilder? Of werk je in de logistiek? Het maakt eigenlijk niet uit, want wij hebben voor al deze beroepen werkkleding!

  Lees meer...

  Werkkleding en werkschoenen voor elk beroep!

  Bij elk beroep horen weer andere werkzaamheden en hierdoor heb je ook weer verschillende soorten werkkleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen nodig. Hierboven kun je per sector bekijken welke beroepskleding en werkschoenen voor welk beroep geschikt zijn. Ook staat op elke pagina een toelichting met wat veelal belangrijke dingen zijn om op te letten bij het uitzoeken van beroepskleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen.


  Beroepskleding koop je bij Wear2work

  Bij Wear2work hebben we een ruim assortiment werkkleding en werkschoenen voor de volgende beroepen: schilders, landbouw, logistiek en transport, bouw, montage en civiele techniek. Zit jouw beroep hier niet tussen? Niet getreurd: wij hebben altijd een oplossing! Neem eens contact met ons op voor een passend advies.

  De verschillende beroepen:

  SchildersHoveniersMonteurs
  VerkeersregelaarsBoerenInstallateurs