Werkkleding en werkschoenen voor logistieke beroepen

  Als je werkzaam bent in de logistiek of transport is het fijn om werkkleding te dragen die comfortabel zit en waarin je veel bewegingsvrijheid hebt. Ook hebben wij werkschoenen voor de logistiek en transport. Magazijnmedewerkers lopen bijvoorbeeld erg veel, waardoor een goede werkschoen erg belangrijk is. Kijk eens tussen alle werkkleding voor de logistiek!

  Lees meer...
  Werkkleding en werkschoenen voor logistieke beroepen

  Werkkleding en werkschoenen voor logistieke beroepen

  Op deze pagina hebben we een selectie gemaakt van de meest verkochte artikelen onder magazijnmedewerkers in de logistiek/transport. Uiteraard is veel van onze werkkleding en werkschoenen geschikt voor meerdere beroepen. Zowel in de zomer als in de winter krijgen magazijnmedewerkers vaak te maken met wisselende temperaturen, tocht en vochtige klimaatomstandigheden.


  Handige tips voor het kopen van werkkleding voor de logistiek

  Ze hebben de juiste werkkleding nodig om het hele jaar door comfortabel te kunnen werken, ongeacht het weer. Denk bijvoorbeeld aan werkkleding gemaakt van comfortabele stretch stof met veel bewegingsvrijheid. Daarnaast heeft deze groep een werkbroek nodig met weinig zakken omdat ze weinig gereedschap vaak hebben, een zakje voor een pen en mobiel is vaak al voldoende. Stretchbroeken met handige dijbeenzakken zijn een uitkomst voor de logistiek. Bij sommige logistiek bedrijven is lichte zichtbaarheid ook belangrijk, dus werkkleding met wat reflectie of 2-kleurige werkkleding.