• Lorem ipsum

Werkkleding voor schilders

Ben je op zoek naar schilderskleding van goede kwaliteit? Wear2work heeft een uitgebreid assortiment aan schilders kleding. We hebben schildersbroeken, schildersoveralls, schildersshirts en schildersjassen. Daarnaast hebben we ook schildersschoenenNeem eens een kijkje tussen ons assortiment schilders werkkleding!

Lees meer...

Werkkleding en werkschoenen voor schilders

Op deze pagina hebben we een selectie gemaakt van de meest verkochte artikelen onder schilders. Uiteraard is veel van onze werkkleding en werkschoenen geschikt voor meerdere beroepen. Een schilder gebruikt voornamelijk witte werkkleding, denk aan een schilderswerkbroek of een (Amerikaanse) witte overall. Maar je merkt in de keuze voor werkkleding wel een verschuiving. De meeste mensen kiezen voor werkkleding wat ze lekker vinden zitten of mooi vinden, en dan hoeft dat niet perse witte werkkleding of witte werkschoenen te zijn.

Handige tips bij het kopen van schilderskleding

Een schilder verandert continue van houding. Neem dus werkkleding die soepel mee beweegt met je lichaam. Schilderskleding is over het algemeen sneller aan vervanging toe.

Handige tips bij het kopen van werkschoenen als schilder

Schilders zullen werkschoenen nodig hebben die goed zitten en waarmee ze vaak de trap vaak op en af kunnen gaan. Maar de werkschoenen moeten ook beschikken over voldoende grip en een kleine hak in verband met de veiligheid (trap). Wanneer je regelmatig op een ladder staat, zijn werkschoenen met een vlakke zool namelijk minder geschikt. Als je regelmatig geknield op de grond zit raden wij werkschoenen met een kruipneus aan.