Knie bescherming maakt het werk comfortabeler

  Voor het uitvoeren van sommige beroepen zijn kniebeschermers onmisbaar. Een kniebeschermer biedt zoals de naam al zegt, bescherming als je veel op je knieën werkt. Naast kniebeschermers heb je ook kniestukken die je in je werkbroek kunt stoppen en kniematten die je op de plaats waar je knielt neer kunt leggen. Benieuwd naar ons assortiment aan kniebescherming?

  Lees meer...

  Kniebescherming

  Bij veel beroepen is kniebescherming het belangrijkste onderdeel van de werkbroek. Door kniebescherming zal het werk een stuk comfortabeler en veiliger worden. Bij veel beroepen waar veel op de knieën gewerkt wordt, is het heel belangrijk dat kniebescherming op de werkbroeken van goede kwaliteit is. De volgende vormen van kniebescherming op de werkbroek zijn mogelijk:


  Kniestukzakken in de werkbroek

  In dit soort werkbroeken is het mogelijk om zelf kniestukken/kniekussens te stoppen. De kniestukzakken zorgen voor een goede plaatsing van de kniestukken. Vaak wordt de kniestukzak gemaakt van het sterke en slijtvaste Cordura, waardoor het zeer duurzaam is. De kniestukken zijn los verkrijgbaar en vervangbaar naarmate deze slijten. Het fijne is dat je perfecte kniestukken kan vinden die passen bij jouw knieën en werkzaamheden.


  Kniebeschermers op de werkbroek

  Voor zwaardere werkzaamheden worden kniebeschermers aangeraden. Dit doordat de kniestukken deze zware belasting niet aankunnen. Bij zwaardere werkzaamheden kan je vooral denken aan stratenmakers die bijna continu geknield werken. De kniebeschermers zijn zeer makkelijk over de werkbroek te plaatsen en zorgen zo tijdens het knielen voor veiligheid en comfort. Zo zal je veel minder snel vermoeid raken en is het gewoon veel beter voor de gezondheid van je lichaam!


  Kniematten

  Kniematten zijn erg handig om te gebruiken als je bescherming voor je knieën zoekt, maar niks vasts in je werkbroek wil stoppen. Een kniemat kan namelijk verplaatst worden naar waar je knielend wilt werken en is eenvoudig mee te nemen dankzij het handvat in de kniemat. Ideaal als je geregeld werkt op harde ondergronden!