• Lorem ipsum

Dames werkschoenen

Hoewel de meeste werkschoenen bij ons ook verkrijgbaar zijn in kleinere maten, hebben wij ook heel veel specifieke dames werkschoenen. Deze veiligheidsschoenen zijn speciaal ontworpen voor dames en hebben een pasvorm die beter aansluit, waardoor je werkschoenen comfortabeler zitten. Vooral de modellen van Safety Jogger en Puma werkschoenen zijn erg populair onder dames.

Lees meer...

Het dragen van lichtere en comfortabelere dames werkschoenen voorkomt voetproblemen en zorgt ervoor dat je minder snel last zal krijgen van vermoeide voeten. Wanneer je een beroep hebt waarbij je veel loopt adviseren wij de sportieve Puma dameswerkschoenen.

En omdat veiligheid prima te combineren is met stijl en vrouwelijkheid, hebben we ook een aantal modellen in leuke opvallende kleuren. We hebben voor elk beroep en elk budget de juiste dames werkschoenen.

DAMES WERKSCHOENEN IN DE JUISTE MAAT?

Voor het bepalen van de juiste maat voor je werkschoenen kun je dezelfde maatvoering aanhouden als vrijetijdsschoenen. En als je werkschoenen toch niet blijken te passen dan is dat geen probleem. Stuur ze naar ons terug en binnen 2 dagen heb je de juiste maat werkschoenen alsnog in huis!

WERKSCHOENEN NORMERINGEN

Bij veel beroepen zijn werkschoenen met een normering verplicht en is het belangrijk je hier aan te houden. Het komt geregeld voor dat je zonder beveiligde werkschoenen niet welkom bent op plekken waar dit een vereiste is. Werkschoenen worden uitgevoerd met verschillende normeringen, omdat niet overal dezelfde veiligheidseisen verplicht zijn. Deze normeringen helpen bij de keuze van de juiste werkschoenen en geven inzicht welke werkschoenen geschikt zijn voor je beroep. Wij hebben de meeste werkschoenen met S1P en S3 normering. Werkschoenen met deze normeringen hebben namelijk een ondoordringbare zool en een beschermende neus. Als je meer wilt weten over de verschillende normeringen, kun je ook eens op onze kennisbank kijken!

KOM NAAR ONZE WERKSCHOENEN WINKEL

Vind je het lastig om online werkschoenen te bestellen en zou je liever eerst passen? Kom dan naar onze werkschoenenwinkel in Wijk bij Duurstede en wij zorgen ervoor dat jij met de juiste werkschoenen naar huis gaat! De werkschoenen die je in de webwinkel ziet staan hebben we ook op voorraad in onze winkel in Wijk bij Duurstede.