• Lorem ipsum

Alle dames werkschoenen

55 artikelen

Dames werkschoenen zijn geen heren werkschoenen in een kleinere maat. Een dames werkschoen heeft een andere (vaak smallere) leest, speciaal voor de dames voet. Hierdoor sluiten veiligheidsschoenen voor dames goed aan, waardoor je werkschoenen comfortabeler zitten. Hierin hebben we ook nog keuze uit lage dames werkschoenen of hoge dames werkschoenen!

Lees meer...
0343 410 110
ACTIE
Puma dames werkschoenen S1P ESD HRO SRC 64392
ACTIE
Puma dames werkschoenen S1 ESD HRO SRC 64391
actie
Puma dames werkschoenen S1 HRO SRC 64291
Puma dames werkschoenen S1 HRO SRC 64291
€87,95
Excl. btw
ACTIE
Puma dames werkschoenen S1P ESD HRO SRC 64393
ACTIE
Puma dames werkschoenen S1P ESD HRO SRC 64390
actie
Puma dames werkschoenen S1P HRO SRC 64290
25.000 orders per jaar
Levering uit eigen magazijn
Al 13 jaar werkkleding specialist
Actie
Dames werkschoenen Sixton Timba S1P SRC
Dames werkschoenen Sixton Timba S1P SRC
€91,95
Excl. btw
actie
Puma dames werkschoenen S1P SRC ESD 64411
Albatros Werkschoenen S1P SRC 64877
Albatros Werkschoenen S1P SRC 64877
€54,95
Excl. btw

Werkschoenen dames

Het dragen van goede dames werkschoenen voorkomt voetproblemen en zorgt ervoor dat je minder snel last zal krijgen van vermoeide voeten. Wanneer je een beroep hebt waarbij je veel loopt adviseren wij de sportieve modellen. Ons assortiment dames bewijst dat veiligheid prima te combineren is met stijl en vrouwelijkheid. We hebben voor elk beroep en elk budget de juiste dames werkschoenen.

Werkschoenen dames S3

Bij veel beroepen zijn werkschoenen met een S3-normering verplicht en is het belangrijk je hieraan te houden. Er zijn ook werkschoenen met andere normeringen, omdat je niet voor elk beroep of klus dezelfde veiligheidseisen nodig hebt. Deze normeringen helpen je dan ook bij het kiezen van de juiste werkschoen en geven inzicht in welke dames werkschoenen geschikt zijn voor je beroep.

Dit zijn de belangrijkste en meest voorkomende normeringen bij werkschoenen voor dames.

  • Werkschoenen dames S1P

Deze dames werkschoenen zijn uitgevoerd met een beschermende neus, gesloten hiel, antistatische eigenschappen, energie absorberende hak en een penetratiebestendige tussenzool. Dames werkschoenen met een S1P-normering brengen maximale bescherming en worden zelfs meer verkocht dan werkschoenen dames S3.

  • Werkschoenen dames S2

Deze dames werkschoenen hebben een beschermende neus, gesloten hiel, antistatische eigenschappen, een energie absorberende hak en een waterdichte schacht.

  • Werkschoenen dames S3

Deze werkschoenen S3 dames hebben een beschermende neus, gesloten hiel, antistatische eigenschappen, een energie absorberende hak, een waterdichte schacht en een penetratie bestendige tussenzool. 

Er zijn ook nog wat aanvullende normeringen die voorkomen bij dames werk schoenen:

SRC - Deze werkschoenen voldoen aan de hoogste anti-slip normering
HRO - Hittebestendige zool tot 300 graden bij contactwarmte tot 1 minuut
ESD - Deze werkschoenen zijn getest op antistatische eigenschappen

Werkschoenen stalen neus dames

Dames werkschoenen met stalen neus zijn niet veiliger dan werkschoenen met een composiet of Kevlar neus. Wanneer de werkschoenen een normering hebben zijn ze getest en beide veilig. Dames werkschoenen met stalen neus zijn wel (iets) zwaarder dan werkschoenen met een kunststof beschermneus.

Werkschoenen dames lichtgewicht S3

Dus als je op zoek bent lichtgewicht dames werkschoenen S3 kijk dan eens bij de modellen met een carbon neusbescherming en Kevlar tussenzool. Bijvoorbeeld bij Puma werkschoenen dames of de sportieve modellen van U-Power. Net zo veilig, maar wel lichter dan de dames werkschoenen stalen neus. 

Dames werkschoenen in de juiste maat?

Voor het bepalen van de juiste maat voor je dames veiligheidsschoenen kun je dezelfde maatvoering aanhouden als de schoenen die je in je vrije tijd draagt. En als je werkschoenen toch niet blijken te passen dan is dat geen probleem. Stuur ze naar ons terug en binnen 2 dagen heb je de juiste maat werk schoenen alsnog in huis!

Kom naar onze dames werkschoenen winkel

Vind je het lastig om online dames werkschoenen te bestellen en zou je liever eerst passen? Kom dan naar onze winkel in Wijk bij Duurstede en wij zorgen ervoor dat jij met de juiste werkschoenen naar huis gaat! De werkschoenen die je in de webwinkel ziet staan hebben we ook op voorraad in onze winkel in Wijk bij Duurstede.