• Lorem ipsum

Diadora werkschoenen

6 artikelen
Diadora werkschoenen laag S1P SRC
Diadora werkschoenen laag S1P SRC
€78,95excl. BTWprijs incl. BTW €95,53
Diadora werkschoenen laag S3 SRC
Diadora werkschoenen laag S3 SRC
€83,95excl. BTWprijs incl. BTW €101,58
Diadora werkschoenen hoog S3 SRC
Diadora werkschoenen hoog S3 SRC
€88,95excl. BTWprijs incl. BTW €107,63
Diadora werkschoenen hoog S3 ESD HRO
Diadora werkschoenen hoog S3 ESD HRO
€117,00excl. BTWprijs incl. BTW €141,57
Diadora werkschoenen laag S3 ESD HRO
Diadora werkschoenen laag S3 ESD HRO
€111,00excl. BTWprijs incl. BTW €134,31
Diadora werkschoenen laag S3 SRC ESD
Diadora werkschoenen laag S3 SRC ESD
€104,95excl. BTWprijs incl. BTW €126,99
0343 410 110

Diadora werkschoenen

Diadora is een Italiaans schoenenmerk en is opgericht in 1984. Het is begonnen met wandelschoenen maar het groeide al snel uit naar lifestyle- en sport merk. Later zijn zij pas begonnen met het produceren van werkschoenen. Italiaanse modemerken letten erg op details, kwaliteit en vormgeving. Dit is ook zeker terug te zien in de werkschoenen van Diadora. Het grote kenmerk is het logo en de sportieve uitstraling.

Wat nog een bijzonder kenmerk is, is de GEOX technologie. Iedereen heeft hier wel eens van gehoord. Maar Diadora is het enige werkschoenen merk waar je deze technologie in terug ziet. Wij krijgen regelmatig vanuit klanten te horen dat zij last hebben van zweetvoeten en welke werkschoenen dan geschikt zijn. Dan is Diadora het perfecte merk om dit tegen te gaan! 

Diverse lijnen Diadora werkschoenen

Bij Wear2Work zijn de volgende lijnen van Diadora te koop, de Run Net Airbox  en de Glove Net. Leer meer over deze unieke lijnen:
De Run Net Airbox werkschoenen van Diadora zijn erg uniek. De werkschoenen uit deze lijn beschikken namelijk over waterafstotend suède. Daarnaast zijn deze werkschoenen ademend door de GEOX technologie.  De binnenzool beschikt over de Mass Damper technologie en dit wordt gecreëerd door licht schuim. Door deze demping zullen je voeten minder vermoeid voelen.

Glove Net. Deze werkschoenen uit deze lijn zijn gemaakt van leer en zijn ook vuilafstotend. Zo blijven je werkschoenen langer mooi! Aan de voorzijde op de neus zit een extra TPU beschermlaag om slijtage tegen te gaan.

Diadora werkschoenen en GEOX technologie

De GEOX technologie zorgt ervoor dat je voeten aan de onderkant blijven ademen. Via kleine ventilatiegaatjes in de zool wordt transpiratievocht afgevoerd. Het vocht kan dus naar buiten, maar niet binnen. Dit komt door het membraan; vocht en warmte wordt wel afgevoerd maar er kan niets naar binnen komen. Je voeten blijven langer fris en droog. Zo krijg je dus ook geen zweetvoeten! Deze technologie is gepatenteerd door GEOX en verwerkt in deze sportieve Diadora werkschoenen.

Diadora werkschoenen kopen bij WEAR2WORK

Bestel je Diadora werkschoenen veilig en snel online bij WEAR2WORK.NL. Twijfel je over de maat en wil je liever eerst passen? Dat kan in onze winkel in Wijk bij Duurstede! Of wil je liever eerst advies of heb je vragen over de GEOX technologie? Neem dan contact  op met onze klantenservice!

Wear2work, de werkschoenen en werkkleding specialist.