Hydrowear werkkleding

  37 artikelen

  Hydrowear is specialist in waterdichte- en bestendige werkkleding. De regenkleding van Hydrowear is ademend en hiermee blijf je gegarandeerd droog; ook tijdens zware weersomstandigheden. Neem gerust een kijkje tussen al onze regenkleding!

  Lees meer...

  Hydrowear werkkleding

  Het Nederlandse merk Hydrowear is sinds 2001 verkrijgbaar op de Europese markt. De werkkleding van Hydrowear wordt gemaakt in China, Oost-Europa en India. In Emmen is een groot magazijn gevestigd, waardoor alles binnen 24 uur geleverd kan worden. Hydrowear ontwerpt en ontwikkelt duurzame en kwalitatieve bedrijfskleding voor verschillende sectoren zoals de industrie, infra, scheepvaart en de bouw. De werkkleding van Hydrowear kenmerkt zich door het hoge draagcomfort met veel nuttige details. Telkens blijft Hydrowear zich ontwikkelen door aan de slag te gaan met de nieuwste technologieën. Hydrowear is lid van de Fair Wear Foundation en haar missie is het verbeteren van de arbeidsomstandigheden in toeleveringsketens voor kleding. Dit staat voor eerlijke- en veilige arbeidsomstandigheden. Hydrowear is gecertificeerd door het Sustainable Textile Production (STeP) by OEKO-TEX®. Dit is een certificatie instituut voor merken, retail bedrijven en producenten van de textiel chain, die hun prestaties op het gebied van duurzame productie processen publiekelijk willen maken in een transparante, geloofwaardige en duidelijke manier.

  Hydrowear high visibility werkkleding: EN ISO 20471 is de norm voor beschermende kleding en beschrijft de eigenschappen waaraan kleding moet voldoen voor een hoge zichtbaarheid. Hydrowear heeft een uitgebreid assortiment van high visibility werkkleding. Ook voldoen vele high vis kledingstukken aan de RWS eisen. Wil je daar meer over weten? Wij hebben daar een aantal blogs over geschreven; verschillende normen en klassen van high-vis werkkleding, het combineren en dragen van RWS werkkleding en het bedrukken van RWS werkkleding.

  Hydrowear high visibility regenkleding: Waterdichte werkkleding van hoge kwaliteit, daarvoor moet je bij Hydrowear zijn. De normering die het meeste voorkomt bij de regenkleding is de normering EN-343. Werkkleding met deze normering bieden bescherming tegen neerslag en hebben waterdichte eigenschappen of zijn volledig waterdicht. Deze normering hangt samen met een bepaalde waarde. Dit zijn de X en Y waarde waarbij de X voor waterdichtheid staat en de Y voor waterdamp weerstand. Bij de X waarde (waterdichtheid) is bij al onze producten klasse 1 het laagst en klasse 3 het hoogst. De klasse bepaalt daarmee hoe waterdicht een product is, en klasse 3 is daarmee het meest waterdicht. Let op! Sommige producten van Hydrowear hebben een klasse 4. Klasse 4 kleding staat boven klasse 3 en voldoet dan aan de hoogste normering waterdichtheid.  

  Hydrowear producten uit ons assortiment zijn ook onderverdeeld in verschillende productlijnen;
  Werkkleding uit de Hydrosoft lijn zijn slijt- en scheurvast en hebben daardoor een lange levensduur. Werkkleding uit deze lijn zijn gemaakt van licht materiaal en 100% waterdicht, winddicht en ademend. 

  De regenjassen en regenbroeken uit de Simply no sweat lijn zijn waterdicht, maar ook ook extreem ademend. Werkkleding uit deze lijn bieden optimale bescherming tegen regen, wind, sneeuw en kou. Het materiaal zorgt voor een goede ventilatie waardoor zweet sneller afgevoerd wordt. Daarnaast is het materiaal enorm sterk en vergelijkbaar met Cordura materiaal.

  Regenkleding met een uitstekende prijs- kwaliteit verhouding! Regenkleding uit de Tenderline collectie zijn ontwikkeld met een ademende coating en voldoen aan de hoogste normering waterdichtheid (EN343-Klasse 4).

  Hydrowear werkkleding online kopen

  Al onze Hydrowear producten kan je snel en veilig online kopen en worden snel bij je thuis geleverd. En wanneer het toch niet de juiste maat blijkt te zijn kan je het snel en eenvoudig weer ruilen. Bestel nu jouw Hydrowear werkkleding via onze webshop, veilig en snel!

  Hydrowear werkkleding laten bedrukken?

  Wil je Hydrowear werkkleding laten bedrukken? Dat kan, je kan de bedrukkingen direct online meebestellen. Wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn voor het bedrukken van RWS werkkleding? Lees dan ons blog.