• Lorem ipsum

Snickers werkkleding

0 artikelen

Snickers werkkleding is een erg bekend merk onder de werkkleding, met name de werkbroeken van Snickers zijn erg populair. De werkbroeken zijn bij ons te verkrijgen in verschillende soorten en maten voor zowel heren als dames. Maar ook de werkjassen, kniebeschermers en overige accessoires van Snickers koop je bij Wear2work!

Lees meer...

Snickers werkkleding

De oprichter van Snickers, Matti Viio, was het zat dat zijn werkkleding niet goed genoeg was, hierdoor besloot hij om zijn eigen werkkleding lijn op te zetten. De stijl van zijn eigen werkkleding lijn is terug te zien aan de afkomst van Matti Viio, namelijk Scandinavië (Finland). De Scandinavische stijl zie je onder andere terug aan de duurzaamheid, functionaliteit en de stijl van de werkkleding.

Alle producten van Snickers worden geproduceerd om de eindgebruiker in staat te stellen om goed te presteren door hun professionaliteit, productiviteit en veiligheid te vergroten. Snickers streeft naar het beter, slimmer en veiliger maken van het werkzame leven van de eindgebruiker.

Snickers werkbroeken

De werkbroeken van Snickers zijn er in verschillende pasvormen, zo hebben we de wat losser zittende werkbroek (loose) en de werkbroek die volledig aansluitend is (slim/slim fit). Het voordeel van een slim fit werkbroek is dat het comfort biedt bij het dagelijks gebruik in normale werkomstandigheden.

Dames werkbroeken Snickers

Een mooi voorbeeld van een goede werkbroek voor dames is de 6247 Allroundwork werkbroek, dit is een dames Stretchbroek met holsterzakken. Deze werkbroek is gemaakt van full-stretchmateriaal voor flexibiliteit en comfort. Een belangrijke eigenschap van deze werkbroek is dat het voorzien is van CORDURA versteviging, ter optimalisatie van de bescherming en duurzaamheid van de werkbroek. 

Snickers werkbroek

Wij lichten graag een Snickers werkbroek aan je toe. De 6271 Full Stretch Broek bijvoorbeeld is een 4-weg stretch broek dat onbegrensde bewegingsvrijheid biedt. De broek beweegt in elke richting, behoudt de perfecte pasvorm en is erg duurzaam. Wij raden deze Snickers werkbroek aan voor echte allrounders. 

Snickers kniebescherming

Het beschermen van je lichaam tijdens het uitvoeren van fysieke werkzaamheden is erg belangrijk. Het hebben van goede kniebescherming draagt hier aan bij. De kniebescherming van Snickers bestaat uit innovatieve materialen en hebben een ergonomisch ontwerp dat past bij je lichaam en je knieën onder andere beschermen tegen puin en schokken. De kniebescherming is flexibel voor een personaliseerde pasvorm maar verharden direct bij impact, een ideale combinatie tussen comfort en veiligheid.

Werkjassen voor dames en heren

Er zijn verschillende soorten werkjassen van Snickers, zo hebben wij isolerende jacks, winterjacks en dames en heren soft shell jacks. De werkjassen zijn geschikt voor verschillende omstandigheden, zo ook voor dagelijks gebruik.

Snickers workwear

Je gaat met Snickers workwear voor een beter werkklimaat. De werkkleding is namelijk geschikt voor verschillende seizoenen en werkzaamheden. Tijdens een lange werkdag komt het vaak voor dat je het op het ene moment warm hebt en op het andere moment koud. Met Snickers workwear voorkom je dit probleem. Door gebruik te maken van innovatieve materialen als 37.5 en GORE-TEX zorgt Snickers workwear ervoor dat je comfortabel blijft gedurende je werkdag. 

Snickers werkkleding koop je bij Wear2work

Wij verkopen Snickers werkkleding via onze webshop en in onze winkel in Wijk bij Duurstede. Bestellen via de webshop gaat makkelijk, veilig en snel! Wil je toch liever passen? Kom de langs in onze werkkleding winkel in Wijk bij Duurstede. Onze medewerkers staan klaar voor vragen en advies. Wij hebben een ruim assortiment werkkleding op voorraad.