• Lorem ipsum

U-power werkschoenen overzicht

16 artikelen

U-power veiligheidsschoenen combineren Italiaans design met comfort en functionaliteit. Voor vrijwel elk beroep heeft U-power een werkschoen ontwikkeld met specifieke eigenschappen. Er zijn U-power werkschoenen in diverse kleuren en in hoge en lage modellen. En natuurlijk zijn er ook diverse dames werkschoenen van U-power.

Lees meer...

U-Power, sterk in werkschoenen

U-power is een Italiaanse fabrikant van werkschoenen en werkkleding en is in 2006 opgericht door Pier Franco Uzzeni. Pier Franco heeft meer dan 50 jaar ervaring in de wereld van veiligheidsschoenen en werkkleding in de Europese markt. Vanaf 2006 is U-power in razend tempo doorgegroeid tot de Europese leider op het gebied van werkschoenen.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Noord-Italië en de werkschoenen productie is geconcentreerd in eigen fabrieken in Tunesië en Frankrijk. Na de productie worden alle veiligheidsschoenen streng beoordeeld op kwaliteit van het schoeisel en efficiëntie van het productieproces.

U-power werkschoenen sportief en veilig

Bij U-power werkschoenen herken je direct de Italiaanse stijl in het design. Hierbij wordt extra gelet op de functionaliteit en het comfort van de veiligheidsschoenen. U-power is ooit opgericht met als doel om de kwaliteit en stijl van de werkende mens te verbeteren. Dit doen ze door voor elke beroep specifieke eigenschappen en technologieën toe te voegen aan de werkschoenen

U-Power technologie

Er zijn een aantal unieke productlijnen specifiek ontwikkeld op werkzaamheden. Zo zijn werkschoenen uit de Redcarpet collectie ontwikkeld voor beroepen waar je veel staand werk verricht. In deze werk schoenen zijn materialen verwerkt die ook gebruikt worden in anti-vermoeidheidsmatten van BASF. Deze techniek vind je ook weer terug in de Redup plus collectie, die bestaat uit veelzijdige veiligheidsschoenen die je in meerdere werkomgevingen kan dragen.

Daarnaast is een groot deel van de U-Power collectie voorzien van de ''Infinergy'' demping. Dit is een soort schuim wat in de werkschoen zit, wat zacht en stabiel aanvoelt. Deze demping zorgt ervoor een groot deel van je energie bespaart blijft! Hierdoor kun je dus langer staan en/of lopen! 

Ook hebben vele U-Power modellen een ''WOW-zool''. Deze zool voelt licht & zacht aan en zorgt ervoor dat je de gehele dag comfortabel kunt lopen. Daarnaast wordt de druk van je lichaamsgewicht geleidelijk verdeeld, waardoor je minder snel vermoeid zult raken.

Duurzame U-power werkschoenen

U-power heeft ook aan het duurzame aspect gedacht. De veiligheidsschoenen uit de Red industry green lijn leveren namelijk geen CO2 uitstoot dankzij het gebruik van natuurlijke en/of gebruikte materialen. Zo heeft U-power duurzame veiligheidsschoenen toe kunnen voegen aan de collectie. Hierbij zijn de veters gemaakt van 100% gerecycled polyester en is de voering en het bovenwerk voor een groot deel gemaakt van gerecycled materiaal.

Werkschoenenwinkel

Bij Wear2work.nl kan je de U-power werkschoenen online bestellen en wij leveren deze normaal gesproken binnen 1 werkdag bij je af. Daarnaast verzenden wij alle U-power veiligheidsschoenen gratis naar je toe! Maar je kan je werkschoenen natuurlijk ook passen en kopen in onze werkschoenenwinkel in Wijk bij Duurstede. In onze winkel kan je kiezen uit meer dan 400 modellen werkschoenen.