Werkhandschoenen voor elk beroep, en elke klus

  Werkhandschoenen bieden bescherming tijdens veel verschillende werkzaamheden. Wij hebben een ruim assortiment, zoals thermo werkhandschoenen, waterdichte werkhandschoenen en leren werkhandschoenen. Zo is er altijd wel een werkhandschoen die bij jouw werkzaamheden past.

  Lees meer...

  Werkhandschoenen voor elke klus  

  Bij vele beroepen kan gebruik gemaakt worden van werkhandschoenen. Werkhandschoenen bieden bescherming tijdens diverse werkzaamheden. Bij Wear2work vind je werk handschoenen voor laswerkzaamheden, montage werkhandschoenen, werkhandschoenen leer, maar ook waterdichte werkhandschoenen. Bij ons vind je de grote merken zoals Showa, ATG en Bull Flex. Onze handschoenen voor tijdens het werken zijn voordelig en snel geleverd.


  Assortiment werkhandschoenen

  Je handen zijn het belangrijkste gereedschap en dienen daarom ook goed beschermd te worden. Kies daarom een werkhandschoen die past bij je werkzaamheden en beroep. Voor de bouw heb je andere nodig dan bijvoorbeeld tijdens montage werkzaamheden.

  De verschillende soorten werkhandschoenen bij Wear2work:


  Werkhandschoenen met normering

  Om er zeker van te zijn dat de werkhandschoenen die je koopt aan alle eisen voldoen, zijn de volgende Europese richtlijnen in de vorm van normeringen vastgesteld. Alle werkhandschoenen uit het assortiment van Wear2work voldoen aan een normering, waardoor je altijd verzekerd bent dat deze voldoen aan de gestelde veiligheidseisen.

  Meer weten over de veiligheidsnormeringen van werkhandschoenen? Lees dan onze blog! 


  Werkhandschoenen met CE keurmerk

  Voor producten waarvoor een EU richtlijn bestaat geldt deze CE Markering, om aan te geven dat deze voldoet aan de eisen van veiligheid, milieu, gezondheid en consumentenbescherming.


  Werkhandschoenen 388 mechanische risico's

  Werkhandschoenen bieden bescherming tegen mechanische risico’s in combinatie met 4 cijfers die het prestatieniveau aangeven. Dit betekenen de cijfers:

  A: Slijtvastheid / schuurweerstand
  B: Snijvastheid / snijdweerstand 
  C: Treksterkte / scheurweerstand 
  D: Perforatiesterkte / perforatieweerstand 

  De cijfers worden weergegeven van 1 t/m 4, waarbij het cijfer 4 het hoogste prestatieniveau weergeeft. Zoek je bijvoorbeeld werk handschoenen voor in de bouw, kies dan een werkhandschoen met een hoge slijtvastheid.


  De beste werkhandschoenen voor mijn beroep?

  Wij willen je graag van de juiste werkhandschoenen voorzien, afgestemd op de werkzaamheden waarvoor deze nodig zijn. Wil je graag de werkhandschoenen komen passen en vergelijken? Kom dan naar onze winkel in Wijk bij Duurstede en laat je adviseren. Liever telefonisch advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.


  Goedkope werkhandschoenen nodig? 

  De meeste handschoenen kun je per paar kopen, maar de goedkopere werkhandsschoenen gaan vaak per 12. Als je meerdere paren koopt kan je profiteren van een staffelkorting. En bij grotere afnames maken we een offerte op maat voor je. Koop jij je werk handschoenen momenteel goedkoper? Laat het ons weten en wij gaan voor je rekenen. 


  Handschoenen latex

  Wij hebben in ons assortiment latex handschoenen ofwel grip werkhandschoenen in verschillende soorten en kwaliteiten. Deze werkhandschoenen worden aanbevolen voor werkzaamheden onder droge omstandigheden, zoals bij tegelbedrijven, stratenmakers, bouwvakkers, tuinbouw, enz.


  Nitril handschoenen

  Daarnaast krijgen wij ook geregeld vraag naar werkhandschoenen met nitril. Nitril handschoenen zijn gemaakt van een soort rubber en zijn vergelijkbaar met een latex handschoen. Een nitril handschoen is alleen een stukje sterker, maar hierdoor ook net wat minder elastisch. Nitril handschoenen zijn ook ideaal als je allergisch bent voor latex.

  Mocht je op zoek zijn naar een specifiek soort handbescherming en deze zit niet in ons assortiment neem dan gerust contact met ons op.
  Uiteraard kan je ons ook bellen of mailen voor hulp bij het vinden van de juiste werkhandschoen, of voor een offerte bij grotere aantallen.


  Waar koop ik werkhandschoenen? Bij de specialist Wear2work! 

  Wear2work is dé specialist in werkhandschoenen. Met name de latex grip werkhandschoenen zijn enorm populair!  Maar ook voor leren werkhandschoenen, latex werkhandschoenen, vloeistof dichte (olie en chemisch bestendige) werkhandschoenen en katoenen werkhandschoenen moet je bij Wear2work zijn. Wil je de handschoenen liever kopen in een winkel? Naast onze online webshop hebben wij ook een fysieke winkel. In onze winkel in Wijk bij Duurstede koop je je werkhandschoenen super voordelig!