• Lorem ipsum

Snijbestendige handschoenen

14 artikelen

Snijbestendige handschoenen zijn aan te raden als je veel risico loopt op snijwonden. Snijbestendige werkhandschoenen bieden bescherming aan de handen, vingers en in sommige gevallen een gedeelte van de pols. Bekijk de snijbestendige handschoenen hieronder. 

Lees meer...

Snijbestendige handschoenen

Voor de mensen die veel risico lopen op snijwonden tijdens het werk biedt Wear2work zowel snijbestendige werkhandschoenen als snijbestendige mouwen. In ons assortiment vind je snijbestendige handschoenen van onder andere Milwaukee, Bullflex, Portwest en Delta Plus. De werkhandschoenen van deze merken zijn van extreem hoge kwaliteit en bieden optimale bescherming tegen risico's bij het werken met scherpe voorwerpen. 

Snijbestendige mouwen

Deze snijbestendige mouwen heeft Wear2work in zowel 45 cm als 56 cm op voorraad. Met de comfortabele duimgaten blijft de mouw niet alleen goed op zijn plek, maar zit deze ook nog eens extra comfortabel! Daarbij is de mouw niet alleen snijbestendig, maar ook hittebestendig.

Snijbestendige handschoenen kopen? Wear2work.nl!

De werkhandschoenen in ons assortiment bieden naast de uitstekende bescherming ook een hoge vingergevoeligheid, grip en ze zijn ook nog eens betrouwbaar. Zo kun je met een gerust hart veilig te werk gaan.

Je kan ook naar ons volledige werkhandschoenen overzicht waar alle werkhandschoenen te vinden zijn. Meer weten over het beschermen van je handen en polsen?