• Lorem ipsum

Jassen

WERKJASSEN

Een werkjas koop je gemakkelijk, voordelig en snel bij Wear2Work!
Zowel online als in onze werkkleding winkel vind je heel veel soorten werkjassen, geschikt voor elke beroepsgroep, klus en weersomstandigheden. En zoals je van ons gewend bent hebben we voor elk budget een werkjas op maat. Met een werkjas van Wear2Work ben je verzekerd dat je voldoet aan de veiligheidseisen en geniet je van het hoogste comfort!

Tip bij online kopen

Veel webshops hebben geen voorraad of winkel en bestellen je artikel pas wanneer jij deze besteld hebt. Dit zorgt vaak voor een langere levertijd dan in eerste instantie is beloofd.

WERKJASSEN VOORDELIG EN SNEL

Wij kopen onze werkjassen groot in en leggen deze op voorraad in ons eigen magazijn in Wijk bij Duurstede. Hierdoor kunnen we je werkjas voor de scherpste prijs aanbieden en deze ook nog eens binnen 1 werkdag bij je afleveren. Heb je meerdere werkjassen nodig en wil je een nog scherpere prijs? Besteed je voor meer dan € 500,- aan werkkleding of werkschoenen
Vraag dan een offerte aan voor nog meer werkkleding voordeel!

WERKJASSEN

Het is belangrijk de werkjas te kopen die past bij je werkzaamheden en beroep. Een werkjas moet je warm houden en je beschermen tegen weer en wind. Maar je moet natuurlijk ook op een comfortabele manier je werk kunnen blijven doen. Wanneer je bijvoorbeeld regelmatig je zakken van je werkbroek gebruikt is het verstandig om voor een korte werkjas (pilot jack) te kiezen.
Bij een langere (parka) werkjas zal je deze elke keer omhoog moeten doen wanneer je iets uit je werkbroek wilt pakken. Maar waar moet je nu allemaal op letten wanneer je een werkjas koopt?

Hier volgen een aantal tips waar je op kan letten bij het kiezen van de juiste werkjas:

  • Op welke plek zitten de zakken van de werkjas?
  • In welk seizoen wil ik de werkjas dragen?
  • Wat is de lengte van de werkjas?
  • Is de werkjas geschikt en sterk genoeg voor mijn werkzaamheden?

VERSCHILLENDE WERKJASSEN

Wear2Work heeft vele verschillende soorten werkjassen voor alle seizoenen. En deze zijn vrijwel allemaal direct leverbaar in verschillende kleuren en maten. Hierdoor zal je de werkjas vinden in de kleur die past bij de huisstijl van jouw bedrijf. 

We hebben de werkjassen onderverdeeld in de volgende categorieen:

Werkjassen ongevoerd
Werkjassen gevoerd
Softshell jassen
High-visibility jassen
Spijkerjack
Stofjas 100% Katoen, of een Stofjas met 2 kleuren
Regenjassen
Bodywarmers

VRAGEN OVER EEN WERKJAS?

Heb je een vraag over een werkjas van ons? 
Neem dan contact op met één van onze professionals van de klantenservice. Wanneer je een werkjas online bij Wear2Work koopt, kan je deze binnen 1 werkdag op het door jouw gewenste adres in huis verwachten. 

WERKKLEDING WINKEL

Je koopt je werkkleding natuurlijk bij Wear2work.nl, omdat we voordelig en snel leveren. Maar wist je ook dat wij een werkkledingwinkel in Wijk bij Duurstede hebben? Kom langs en laat je adviseren, want wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!