Regenkleding om droog te kunnen werken

  Regenkleding voor elke klus en alle buiten werkzaamheden. Ook onder barre weersomstandigheden, zoals wind en regen, moet het werk gewoon door kunnen. Hierbij is het van belang dat je jezelf goed beschermd en dat de regenkleding van het juiste materiaal is gemaakt, zodat je veilig je werkzaamheden uit kan voeren. Voor werk regenkleding ben je bij Wear2Work aan het juiste adres! Wij hebben een assortiment regenkleding samengesteld waarbij je verzekerd bent dat je droog blijft tijdens jouw werkzaamheden!

  Lees meer...

  Regenkleding voor je werk

  Of je nu op zoek bent naar regenpakken, regenjassen of regenbroeken voor het werk, in onze collectie regenkleding vind je gegarandeerd wat je nodig hebt. We hebben zelfs regenoveralls die je van top tot teen droog houden! Wij hebben regenkleding verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en uitvoeringen.

  Zoek je regenkleding voor het werk dat je niet kunt vinden in onze webwinkel? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren je graag over alle regenkleding mogelijkheden qua maten, uitvoeringen en kleuren!


  Normering regenkleding

  Een regenjas of regenbroek is in de meeste gevallen voorzien van een bepaalde CE normering die bescherming biedt tegen slecht weer en natte weersomstandigheden. Denk hierbij aan alle vormen van neerslag, zoals regen, sneeuw, mist, hagel en vochtigheid van de grond. De normering die het meeste voorkomt bij de regenkleding is de normering EN-343. Werkkleding met deze normering bieden bescherming tegen neerslag en hebben waterdichte eigenschappen of zijn volledig waterdicht. Een veelbelovende eigenschap als je veel met water werkt. Deze normering hangt samen met een bepaalde waarde. Dit zijn de X en Y waarde waarbij de X voor waterdichtheid staat en de Y voor waterdamp weerstand. Waterdamp weerstand wordt ook wel aangeduid als het ademend vermogen. Deze waardes zijn ook weer onderverdeeld in klassen; hoe hoger de klasse, hoe beter de waterdichtheid of het ademend vermogen. 

  Bij de X waarde (waterdichtheid) is bij al onze producten klasse 1 het laagst en klasse 3 het hoogst. Klasse 3 is daarmee het meest waterdicht. Sommige producten hebben een klasse 4. Klasse 4 kleding staat boven klasse 3 en voldoet aan de hoogste normering waterdichtheid. Dit geldt voor de meeste waterdichte kleding van Hydrowear. De klasse bepaalt ook hoeveel mm water de regenjas of regenbroek aan kan. Hoe hoger het getal, hoe langer het duurt voordat het materiaal doorlekt. Wanneer een regenjas of regenbroek in klasse 1 valt, wordt aangeraden het artikel niet lang aan één stuk door te dragen. Hoelang het artikel gedragen mag worden is aangegeven (in mm) in het label van het product en bij de productinformatie op onze webshop. Hieronder volgt een waterkolom om de waterdichtheid te bepalen aan de hand van het aantal mm: 

  0 mmNiet waterdicht
  0 - 1.000 mmWaterafstotend, maar niet waterdicht
  1.000 - 5.000 mmWaterdicht tegen regen, maar niet bestand tegen bepaalde vorm van druk. Het materiaal kan gaan lekken bij het zitten of leunen tegen natte oppervlaktes 
  5.000 - 15.000 mmVolledig waterdicht en bestand tegen veel vormen van druk. Pas bij langdurige druk kan het materiaal gaan lekken
  15.000 - 30.000 mmVolledig waterdicht, zelfs onder extreme druk


  Bij de Y waarde (ademend vermogen) is klasse 1 de laagste waarde en klasse 3 de hoogste. 


  Kom regenkleding passen in onze winkel!

  Tijdens het werk is het van belang dat je regenkleding draagt dat de juiste pasvorm heeft en gemaakt is van goede kwaliteit. Wanneer je er zeker van wilt zijn dat je de juiste maat, stofsoort en pasvorm kiest, kun je de regenkleding uit ons assortiment gerust komen passen in onze winkel in Wijk bij Duurstede. Onze specialisten op het gebied van werkkleding helpen je graag bij het maken van een keuze. Ook voor het aanschaffen van werkschoenen of werkjassen kan je bij Wear2Work terecht!


  Regenkleding van Wear2Work

  Werk regenkleding uit ons assortiment is heel eenvoudig online te bestellen. Nadat de bestelling is geplaatst, wordt de regenkleding snel bij je thuis afgeleverd. Toch niet de juiste regenkleding besteld of wil je liever een grotere maat? Maak dan gebruik van onze omruilservice. Binnen 2 werkdagen heb je de juiste regenkleding in huis. Heb je vragen over de maten, kleuren of pasvorm? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag!