• Lorem ipsum

Regenbroeken om droog te kunnen werken

20 artikelen

Een goede regenbroek is onmisbaar wanneer je regelmatig buiten werkt. Het weer in Nederland kan snel veranderen en dan wil je wel droog blijven.  Wear2work heeft een uitgebreid aanbod regenkleding en regenbroeken heren en dames. Shop je regen werkbroek vandaag nog bij Wear2work.  

Lees meer...
Regenbroek Economy Portwest
Regenbroek Economy Portwest
€9,95
Excl. btw
Regenbroek Portwest Air
Regenbroek Portwest Air
Excl. btw
Blaklader regenbroek 1866
Blaklader regenbroek 1866
€52,80
Excl. btw
0343 410 110
Regenbroek 850pan Delta Plus
Regenbroek 850pan Delta Plus
Excl. btw
Hydrowear regenbroek Bonaire
Hydrowear regenbroek Bonaire
Excl. btw
Hydrowear Regenbroek Utrecht
Hydrowear Regenbroek Utrecht
Excl. btw
25.000 orders per jaar
Levering uit eigen magazijn
Al 13 jaar dé specialist!

Blijf droog met een werk regenbroek

Wanneer je buiten werkt krijg je te maken met verschillende weersomstandigheden en er is niks vervelender dan werken in de regen. Door de juiste regenkleding te dragen kan je er in ieder geval voor zorgen dat je lichaam droog blijft. Maar hoe kies je nu de beste werk regenbroek? 


Waterdichte werkbroek kopen? Hier moet je op letten.

Een van de belangrijkste zaken waar je rekening mee moet houden is de waterdichtheid van de regen werkbroek. Om je een handje te helpen zijn er normeringen die je wat vertellen over de waterdichtheid van je regenbroek. De normering bij regenkleding is de EN-343, vaak gevolgd door 2 cijfers van klasse 1 tot 4. Hoe hoger het getal, hoe waterbestendiger het materiaal is. Het 2e getal zegt iets over het ademende vermogen van de regenkleding.

Kies een regenbroek met ademende eigenschappen

Een werk regenbroek moet je beschermen tegen slechte weersomstandigheden als regen, sneeuw, mist, hagel en vochtigheid van de grond. Maar een regenbroek moet ook transpiratievocht afvoeren, ofwel ademen. Als de regenbroek onvoldoende ademt zal deze snel plakkering aanvoelen waardoor je niet meer comfortabel kan blijven werken. Let dus goed op het ademende vermogen van de broek.

Wanneer je werkt met een regenbroek is het ook belangrijk om te kijken of deze past bij jouw werkzaamheden. Een waterdichte werkbroek moet tegen een stootje kunnen dus deze moet van sterk materiaal zijn gemaakt zoals ripstop nylon of polyester, of er moeten versterkingen zijn geplaatst op slijtage gevoelige delen. Een ander belangrijk aspect bij de regen werkbroek zijn de plaats van de zakken, en of deze ook voorzien is van afsluitbare waterdichte zakken.

Een goede waterdichte regen werkbroek is comfortabel en functioneel en zorgt ervoor dat jij je werk kan blijven doen tijdens de zwaarst denkbare weersomstandigheden. De broek zorgt ervoor dat je droog blijft zonder dat deze aan je been blijft kleven. Wear2work heeft een enorm aanbod regenkleding heren en dames. Er zijn al voordelige regenpakken verkrijgbaar vanaf € 16,95. Koop je werk regenkleding voordelig online, of kom naar onze winkel in Wijk bij Duurstede. Hier kan je onze uitgebreide collectie vergelijken, passen en direct meenemen! Dat is Wear2work