T-shirts extra lang, veel keus bij Wear2work

  8 artikelen

  Een t-shirt extra lang voor tijdens het werken? Wear2work heeft extra lange t shirts die te dragen zijn voor heren, maar ook voor dames. Een wit extra lang t-shirt of een extra lang t-shirt zwart? Neem eens een kijkje tussen al onze extra lange t-shirts! We hebben ook werkoverhemden en werkpoloshirts.

  Lees meer...
  Santino T-shirt extra lang Jace plus
  Santino T-shirt extra lang Jace plus
  Excl. btw
  Prijs in
  Santino T-shirt extra lang Jace plus wit 5-pack
  Santino T-shirt extra lang Jace plus wit 5-pack
  €42,50
  Excl. btw
  Prijs in
  Santino T-shirt extra lang Jace plus zwart 5-pack
  Santino T-shirt extra lang Jace plus zwart 5-pack
  €42,50
  Excl. btw
  Prijs in
  Santino T-shirt extra lang Jace plus navy 5-pack
  Santino T-shirt extra lang Jace plus navy 5-pack
  €42,50
  Excl. btw
  Prijs in
  ACTIE
  Blaklader t-shirt extra lang 3525
  Blaklader t-shirt extra lang 3525
  €12,10
  Excl. btw
  Prijs in
  0343 410 110
  Santino T-shirt extra lang Jace plus rood 5-pack
  Santino T-shirt extra lang Jace plus rood 5-pack
  €42,50
  Excl. btw
  Prijs in

  Extra lange t-shirts

  Extra lange t-shirts, een populair en steeds bekender product welke zijn naam en functie elke keer waarmaakt. Deze lange shirts zijn ideaal geschikt als je vaak last hebt van té korte t-shirts, die telkens uit de broek- of omhoog kruipen. Deze situaties kunnen voor frustratie zorgen tijdens jouw werkzaamheden en dat is natuurlijk niet prettig. Om deze reden bieden wij extra lange t-shirts aan die langer zijn dan de reguliere t-shirts, maar wél dezelfde breedte hebben. 


  Het perfecte draagcomfort

  Of je schilder, stratenmaker, vrachtwagenchauffeur óf (thuis)klusser bent… Extra lange t-shirts zijn geschikt voor iedereen en elke (werk)gelegenheid! Dankzij de goede pasvorm sluit het shirt mooi aan op elk postuur en kan ook prima onder een vest, trui of colbert. Extra lange t-shirts zijn dus niet alleen praktisch, maar ook stijlvol! Een ander bijkomend voordeel van een extra lang t-shirt is dat je je spieren warm houdt en dus minder snel last hebt van een koude (onder)rug. Lees onze blog over de voordelen van extra lange t-shirts, om alle voordelen op een rijtje te hebben. 


  Kwaliteit extra lange t-shirts

  Alle lange t-shirts zijn gemaakt van 100% katoen, waardoor het een erg sterk en langdurig slijtvast product is. Katoen is van nature zacht en houdt de lichaamswarmte goed vast, maar is tegelijkertijd ook goed ademend. We hebben diverse lange t-shirts in ons assortiment en dat heeft vooral een praktische kant. Deze t-shirts hebben een gewone maatvoering maar zijn aan de onderkant 8 cm langer gemaakt. Gewone t-shirts kunnen snel opkruipen wanneer je je strekt of wanneer je knielt. Je kan er dan natuurlijk voor kiezen om een maat groter te dragen, maar dan valt het t-shirt ook een stuk wijder uit. Het voordeel van een extra lang t-shirt is dat de pasvorm gelijk blijft. Meer weten over de voordelen van extra lange t-shirts? Lees dan onze blog!


  Voor wie zijn deze extra lange t-shirt nu eigenlijk geschikt?

  De meeste t-shirts hebben een Europese maatvoering die tientallen jaren is vastgesteld. Maar mensen worden steeds langer waardoor er in sommige gevallen behoefte is aan wat extra lengte.

  Wist je dat de Nederlandse man met een gemiddelde lengte van 183cm tot de langste van de wereld behoren!

  Maar ook mannen die wat groter en forser zijn kunnen veel profijt hebben van een extra lang t-shirt. Een katoenen t-shirt krimpt altijd wel iets in de was en dan wil je met maat 4XL of 5XL niet dat je buik of onderrug bloot komt te liggen. Met een extra lang t-shirt kan je dit voorkomen.

  Maar t-shirts worden ook gedragen als onderkleding, bijvoorbeeld onder een trui of polo. Dan is het fijn als je extra lange t-shirt in je broek kan worden gestopt en ook niet omhoog kruipt.


  Poloshirts extra lang

  Wil je graag extra lengte aan de onderkant van een t-shirt, maar liever in een polo model? Kijk dan eens bij het poloshirt extra lang.