• Lorem ipsum

High visibility werkbroeken, veilig werken

27 artikelen

Ben je op zoek naar een reflecterende werkbroek? Een high vis werkbroek is verstandig als je goed zichtbaar moet zijn tijdens het werken. Bij Wear2work heb je ruime keuze in reflecterende werkbroeken.

Lees meer...

Blijf veilig zichtbaar met high-vis werkbroeken

Op zoek naar reflecterende werkbroeken? High visibility werkbroeken zorgen ervoor dat je tijdens bepaalde werkomstandigheden extra zichtbaar bent. Denk hierbij aan lichte- en donkere werkomstandigheden of werkzaamheden langs het spoor of langs de snelweg. Wear2work heeft een breed assortiment in high-visibility werkbroeken, dus keus genoeg! Voor iedereen die werkzaam is op de openbare weg, is het dragen van high-visibility werkkleding wettelijk verplicht.

De high-vis werkbroeken in ons assortiment voldoen aan deze wettelijke eisen doordat ze voorzien zijn van de normering EN ISO 20471. Werkkleding met deze normering biedt bescherming door hoge zichtbaarheid bij dag, schemer en nacht (voertuigverlichting). De hoge zichtbaarheidskleding valt op bij gevaarlijke situaties in lichte- en donkere werkomstandigheden en bij rijdend verkeer. De hoge zichtbaarheid wordt gecreëerd door reflecterende banden, maar ook door het fluorescerende materiaal en stof.


Werkbroeken online kopen of in onze winkel

Koop je reflecterende werkbroeken voordelig en snel online bij Wear2work.nl! Wij beschikken over een ruime eigen voorraad waardoor je werkbroek binnen 1 á 2 werkdagen op het door jou gewenste adres bezorgd wordt. Als je voor 17:30 uur je werkbroek hebt besteld, dan zorgen wij dat deze ook dezelfde dag naar je wordt verzonden. Liever passen? Dat kan in onze werkbroekenwinkel in Wijk bij Duurstede!