Werkkleding dames, voor elk beroep kleding op maat

  Bij Wear2work heb je ook ruime keuze in werkkleding voor dames van verschillende merken. Steeds meer vrouwen oefenen een beroep uit waar een goede werkbroek hard nodig is. Werkkleding voor vrouwen is ontworpen om beter aan te sluiten op de vrouwelijke lichaamsvormen. Er zijn werkbroeken voor dames, werkjassen voor dames, maar ook shirts dames en truien met een pasvorm voor vrouwen.

  dames werkkleding overzicht  werkjassen dames  shirts dames  werktruien dames

  werkbroeken dames  vesten dames  pakketten dames  

   

  Het is belangrijk om werkkleding te kopen die goed aansluit en lekker zit. Maar werkkleding moet in veel gevallen ook bescherming en veiligheid bieden. Voor vrouwen kan het vinden van geschikte werkkleding echter een uitdaging zijn. Er zijn de laatste jaren steeds meer vrouwen actief in de bouw en transport sector waardoor de behoefte steeds groter werd. Gelukkig zijn er steeds meer producenten die werkkleding ontwerpen speciaal voor dames.

  Werkbroek dames

  Een werkbroek voor dames is zo’n voorbeeld van kleding die veiligheid en bescherming moet bieden. Werkbroeken voor dames zijn ontworpen om duurzaam en functioneel te zijn maar het moet ook comfortabel zijn om te dragen. We hebben dameswerkbroeken in verschillende materialen als katoen, polyester en denim. Het is belangrijk om een ​​werkbroek te kiezen die past bij je beroep en werkzaamheden. Werkbroeken voor dames hebben vaak een slanker en vrouwelijker ontwerp, waardoor ze comfortabeler zijn om te dragen.

  Werkjas dames

  Een andere belangrijk onderdeel van dames werkkleding is een werkjas. Werkjassen zijn ontworpen om je te beschermen tegen weersinvloeden maar ook om je extra bescherming te geven. Ook de werkjassen voor dames hebben we in verschillende kleuren, stijlen en materialen. Een werkjas heeft meestal handige zakken voor gereedschap en materialen en de slijtage gevoelige delen zijn extra versterkt.

  Tip: Check voor het kopen van een werkjas waar de zakken zitten, en of deze goed aansluiten bij jouw wensen.

  Werkkleding dames

  Ben je als vrouw op zoek naar volledige bescherming van top tot teen dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben behalve dames werkbroeken en jassen ook bovenkleding voor dames. Er zijn vesten, truien, poloshirts en t-shirts van verschillende materialen en in vele kleuren. Kies voor materialen die bestand zijn tegen scheuren, slijtage en vuil, zodat je langdurig beschermd bent. Het is ook belangrijk om te kiezen voor werkkleding die past bij de taken die je op de bouwplaats uitvoert.

  Er zijn een aantal merken die hun werkkleding dames lijn voor zowel dames al heren produceren.
  Dit maakt het voor bedrijven mogelijk om zowel mannelijke als vrouwelijke werknemers op dezelfde manier, in dezelfde huisstijl en kleur aan te kleden.
  Een mooi voorbeeld hiervan is de Prime collectie van Printer met shirts, vesten, truien en jassen die in heren en dames pasvormen verkrijgbaar zijn.

  Werkkledingwinkel voor dames

  Wil je liever je dames werkbroek of je werkschoenen passen voordat je ze koopt? Of wil je advies welke werkkleding het beste past bij jouw werk? Kom dan naar onze werkkleding winkel in Wijk bij Duurstede en we helpen je graag verder. Wij hebben een speciale dames afdeling waar je kan passen en vergelijken. Met het grote aanbod dames werkschoenen en dames werkkleding hebben wij altijd iets wat bij je past. Wij helpen je graag op weg.

  Werkkleding bedrukken

  Het is bij ons ook mogelijk om je werkkleding direct door ons te laten bedrukken. We hebben een eigen kledingdrukkerij waardoor we je werkkleding bedrukken met jouw bedrijfsnaam of logo.

  In de bouwsector kan het vinden van geschikte dames werkkleding een uitdaging zijn, maar met de juiste selectie van werkkleding, kun je veilig en comfortabel werken op de bouwplaats. Of het nu gaat om een ​​werkbroek, een werkjas of een dames werkoverall bij Wear2work ga jij de werkkleding vinden die aansluit bij je werk en je persoonlijke stijl.