Zoek via filter

Categorieën

Prijs filter

Min: €0
Max: €150

Model

Merk

Beveiliging Werkschoen

Eigenschappen schoeisel

Kleur

Materiaalsoort

Maat werkschoenen

Telefonisch advies nodig?

0343 41 01 10 van 8:30 tot 18:00 uur

Werklaarzen

13 artikelen

Werklaarzen

Werklaarzen

Werklaarzen worden van oudsher natuurlijk veel gedragen in de koude winterperiode. Maar net als bij werkschoenen blijven ook de werklaarzen volop in ontwikkeling. We hebben vele werklaarzen in ons assortiment die hele jaar gedragen kunnen worden. Deze werklaarzen zijn niet alleen sterk en comfortabel maar zien er ook nog eens geweldig uit. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de Sixton en Buckler werklaarzen die allang niet meer alleen op het werk worden gedragen
We hebben werklaarzen voor elk beroep en elk budget dus

Sixton werklaarzen

De Sixton werklaarzen zijn in veel verschillende uitvoeringen beschikbaar. Je kan bij Sixton kiezen voor hoge werklaarzen maar ook voor trendy halfhoge werklaarzen. De werklaarzen met lamswol voering zijn erg populair maar wanneer je liever een werklaarzen met een fleece voering draag dan kan dat ook. En dat Sixton werklaarzen van Italiaanse makelij zijn, zie je in 1 oogopslag. 

Werklaarzen normeringen

Bij veel beroepen zijn werkschoenen met een normering verplicht en is het belangrijk je hier aan te houden. Het komt geregeld voor dat je zonder beveiligde werkschoenen niet welkom bent op plekken waar dit een vereiste is. Werkschoenen worden uitgevoerd met verschillende normeringen, omdat niet overal dezelfde veiligheidseisen verplicht zijn. Bij werklaarzen zijn er 2 normeringen die je helpen bij de keuze van de en inzicht geven welke werklaarzen geschikt zijn voor je beroep.

S4 normering
Werklaars gemaakt van rubber of kunststof materiaal met veiligheidsneus 200 J, antistatische zool en energie absorberende hak.

S5 normering
Werklaars met veiligheidsneus 200 J, antistatische zool, energie-absorberende hak, geprofileerde loopzool en een penetratie bestendige tussenzool tot 1100 N.

Aanvullende normeringen die je veel bij onze werkschoenen kan vinden zijn:

SRC - Deze werkschoenen voldoen aan de hoogste antislip normering
Werklaarzen nodig voor een gladde werkomgeving?
Kies dan voor werkschoenen met SRC (antislip) normering.

HRO - Hittebestendige zool tot 300 graden bij contactwarmte tot 1 minuut
Werklaarzen waarvan de zolen regelmatig weg schroeien?
Kies dan voor werklaarzen met een HRO normering.

Werkschoenen met steunzolen

Werklaarzen kopen die geschikt zijn voor steunzolen? Geen probleem! Door de verwisselbare inlegzool van onze werklaarzen zijn deze heel eenvoudig te vervangen voor je eigen steunzolen. Bij de kenmerken van de werklaarzen staat aangegeven of deze zijn voorzien van verwisselbare inlegzolen.