• Lorem ipsum

Werkschoenen

Of je nu op zoek bent naar sportieve werkschoenen, lichte werkschoenen of hoge werkschoenen, bij Wear2Work kun je altijd de juiste type werkschoenen kopen die bij je werkzaamheden horen en binnen je budget passen. Naast werkschoenen hebben wij ook werklaarzen in het assortiment. In onze werkkledingwinkel heb je een ruime keuze aan veiligheidsschoenen van veel verschillende merken en modellen voor vele beroepen. We hebben niet alleen heren werkschoenen, maar ook dames werkschoenen. Zo is er altijd wel een werkschoen die bij jouw wensen past!

Lees meer...

Welke werkschoen heb ik nodig?

Bij Wear2Work vind je werkschoenen voor elk beroep en elk budget. Wij geven je graag advies bij de keuze van je werkschoenen zodat deze ook aansluiten bij je beroep of werkzaamheden.
We hebben meer dan 350 modellen dus we hebben ook voor jou de juiste werkschoen!
Er zijn niet alleen werkschoenen heren want we hebben uiteraard ook dames werkschoenen op voorraad.
We hebben de werkschoenen onderverdeeld in de volgende groepen:

- Hoge werkschoenen
Lage werkschoenen
Dames werkschoenen
Sportieve werkschoenen
Werklaarzen
Klompen
-S3 werkschoenen

Door onze ervaring weten wij precies waar je op moet letten bij de aanschaf van werkschoenen.
Bij een werkschoen in de bouw heb je andere eigenschappen nodig dan veiligheidsschoenen voor in het magazijn. Wij hebben op onze beroepenpagina’s een aantal kenmerken staan die je kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze.   

Wat is de juiste maat werkschoenen?

Voor het bepalen van de juiste maat voor je werk schoenen kun je dezelfde maatvoering aanhouden als vrijetijdsschoenen. Verkeerde maat besteld? Geen probleem! Je kan de veiligheidsschoenen die je online hebt bestelt ook heel snel omruilen, binnen 2 dagen heb je vaak de juiste maat al in huis! We hebben ook werkschoenen heren in grote maten, tot wel maat 51
Heb je een hoge wreef of koop je vaak de verkeerde werk schoenen? 
Kom dan eens langs in onze winkel! Onze collega’s helpen je met persoonlijk advies en je kunt alle werk schoenen rustig passen en vergelijken!

Werkschoenen met steunzolen

Gebruik je steunzolen en wil je die in je werk schoenen kunnen doen? Geen probleem! Door de verwisselbare inlegzool van de (meeste) werk schoenen kun je deze heel gemakkelijk vervangen door je eigen steunzolen. Bij de kenmerken van de werk schoenen wordt aangegeven kan je vinden of zool verwisselbaar is.

Liever je veiligheidsschoenen passen in de winkel? Kom langs in onze werkschoenenwinkel in Wijk bij Duurstede. Onze medewerkers hebben verstand van zaken en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!

Werkschoenen normeringen

Bij veel beroepen is het verplicht om werkschoenen te dragen voorzien van een normering. Voor de meeste beroepen zijn werkschoenen met een S1P normering voldoende maar er zijn ook omgevingen waar S3 schoenen verplicht zijn. Werkschoenen met een S1P en S3 normering hebben beide ten minste een beschermde neus en een ondoordringbare tussenzool.

Het komt geregeld voor dat je zonder veiligheidsschoenen niet welkom bent op plekken waar dit een vereiste is. Er zijn ook nog een aantal aanvullende normeringen die iets zeggen over de zool van de schoen. Heb je bijvoorbeeld veiligheidsschoenen nodig voor een gladde werkomgeving? Dan zijn werkschoenen met een SRC normering de beste keuzen omdat deze voldoen aan de hoogste anti slip normering.
Kijk voor een uitgebreid overzicht van alle normeringen voor werkschoenen in onze kennisbank.

Wat is het verschil tussen veiligheidsschoenen en werkschoenen?

Er is geen verschil tussen werkschoenen en veiligheidsschoenen en beide termen worden door elkaar gebruikt. Vergelijk het maar met friet en patat. Het zijn 2 verschillende benamingen voor exact hetzelfde product.

Wat is het verschil tussen werkschoenen heren en dames werkschoenen?

Werkschoenen voor dames zijn over het algemeen wat smaller en aangepast naar de vorm van een damesvoet. Er zijn verschillende merken die werkschoenen voor dames op de markt brengen waarbij vooral de Puma dames werkschoenen erg populair zijn.   
Maar de meeste heren werkschoenen zijn ook in kleinere maten verkrijgbaar en geschikt voor dames.

Keuzehulp werkschoenen

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze werkschoenen? Wij hebben een speciale keuzehulp die jou binnen vijf klikken helpt naar jouw ideale werkschoen. De normeringen zijn bij al onze werkschoenen weergeven bij de kenmerken. En als je er niet uitkomt dan helpt onze klantenservice je graag verder!

Alle veiligheidsschoenen uit ons assortiment zijn voorzien van een veiligheidsnormering waardoor je verzekerd bent dat de schoenen die je bij ons hebt gekocht getest zijn, en voldoen aan de wettelijke gestelde veiligheidseisen.

Waar kan ik veiligheidsschoenen passen?

Liever je safety shoes passen in de winkel? Kom langs in onze werkschoenenwinkel in Wijk bij Duurstede. Hier heb je ook de mogelijkheid allerlei maten en soorten werkschoenen te passen. Wij helpen je graag!