• Lorem ipsum

Werkschoenen

Of je nu op zoek bent naar sportieve werkschoenen, lichte werkschoenen, instap werkschoenen of hoge werkschoenen, bij Wear2Work kun je altijd de juiste schoenen kopen die bij je werkzaamheden horen en binnen je budget passen. Naast werkschoenen hebben wij ook werklaarzen in het assortiment. In onze werkkledingwinkel heb je een ruime keuze aan veiligheidsschoenen van veel verschillende merken en modellen voor vele beroepen. We hebben niet alleen heren werkschoenen, maar ook dames werkschoenen

Lees meer...

Welke werkschoenen heb ik nodig?
Tips om beter te kunnen kiezen.

Bij Wear2Work hebben we werkschoenen heren en werkschoenen voor dames, voor elk beroep en elk budget. Wij helpen je graag om bij de keuze van je veiligheidsschoenen zodat deze ook aansluiten bij je beroep of werkzaamheden.
We hebben meer dan 350 modellen dus we hebben ook voor jou de juiste werkschoen!
We hebben de werk schoenen onderverdeeld in de volgende groepen:

Hoge werkschoenen
Lage werkschoenen
Dames werkschoenen
Sportieve werkschoenen
Werklaarzen
Klompen
- S3 werkschoenen

Door onze ervaring weten wij precies waar je op moet letten bij de aanschaf van je veiligheidsschoenen. Wanneer je in de bouw werkt hebben je schoenen andere eigenschappen nodig dan wanneer je veiligheidsschoenen voor in het magazijn draagt. Wij hebben op onze beroepenpagina’s een aantal kenmerken staan die je kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze.

Merken werkschoenen

We hebben veel verschillende merken werkschoenen in verschillende prijsklassen.
Hier vind je de top 5 van de meest verkochte merken.

1. Puma werkschoenen
2. Grisport werkschoenen
3. Redbrick werkschoenen
4. Albatros werkschoenen
5. Sixton werkschoenen

Wat is de juiste maat werkschoenen?

Voor het bepalen van de juiste maat voor je werk schoenen kun je dezelfde maatvoering aanhouden als vrijetijdsschoenen. Verkeerde maat besteld? Geen probleem! Je heb 100 dagen de tijd om je schoenen te ruilen. En binnen 2 dagen heb je vaak de juiste maat al in huis! We hebben ook werkschoenen heren in grote maten tot maar liefst maat 51!
Heb je een hoge wreef of koop je vaak de verkeerde schoenen online? Neem gerust contact op met ons klantenservice en zij helpen je bij de kiezen van de juiste maat.

Werkschoenen S3

Je hoort vaak dat het verplicht is om werkschoenen S3 te dragen maar in de meeste gevallen volstaan werkschoenen met een S1P normering. Beide normeringen hebben een beschermde neus en een ondoordringbare tussenzool.

Vanaf januari 2023 zijn er ook nieuwe normeringen bijgekomen om een betere keuze te kunnen maken. Dit zijn aanvullende normeringen die iets zeggen over de zool van de schoen, maar bijvoorbeeld ook over de kruipneus. En er wordt bij de nieuwe normeringen voor veiligheidsschoenen ook onderscheid gemaakt tussen een stalen of kevlar tussenzool. Wil je hier meer over weten? In dit blog lees je alles over deze normeringen en kan je een handig overzicht downloaden met alle veranderingen.

Het verschil tussen veiligheidsschoenen en werkschoenen

Er is geen verschil tussen werkschoenen en veiligheidsschoenen en beide termen worden door elkaar gebruikt. Vergelijk het maar met friet en patat. Het zijn 2 verschillende benamingen voor exact hetzelfde product.

Wat is het verschil tussen werkschoenen heren en dames werkschoenen?

Werkschoenen voor dames zijn over het algemeen wat smaller en de leest is aangepast naar de vorm van een damesvoet. Er zijn verschillende merken die werkschoenen voor dames op de markt brengen waarbij vooral de Puma dames werkschoenen erg populair zijn.

Welke werkschoenen

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze voor jouw werkschoenen? Wij hebben een speciale keuzehulp die jou binnen vijf klikken helpt naar jouw ideale werkschoen. De normeringen zijn bij al onze producten weergeven bij de kenmerken. En als je er niet uitkomt dan helpt onze klantenservice je graag verder!

Alle veiligheidsschoenen uit ons assortiment zijn voorzien van een veiligheidsnormering waardoor je verzekerd bent dat de schoenen die je bij ons hebt gekocht getest zijn, en voldoen aan de wettelijke gestelde veiligheidseisen.

Werkschoenen winkel

Als je schoenen liever past voordat je ze koopt, kom dan naar onze werkschoenenwinkel. Hier kan je alle werk schoenen vergelijken, passen en direct meennemen. Is een schoen online op voorraad dan hebben we deze ook in onze fysieke winkel. Kom langs en laat je adviseren zodat je zeker weet dat je de perfecte werkschoenen kiest voor jouw beroep