Zoek via filter

Categorieën

Prijs filter

Min: €0
Max: €95

Model

Merk

Beveiliging Werkschoen

Eigenschappen schoeisel

Kleur

Materiaalsoort

Maat werkschoenen

Telefonisch advies nodig?

0343 41 01 10 van 8:30 tot 18:00 uur

Albatros werkschoenen voor elk beroep de juiste werkschoen

18 artikelen

Albatros werkschoenen voor elk beroep de juiste werkschoen

Albatros werkschoenen 

Albatros werkschoenen  worden ontwikkeld in Duitsland  en staan garant voor duurzaamheid en kwaliteit.  Albatros heeft voor elk beroep de juiste werkschoenen in het assortiment. Of het nu gaat om robuuste werkschoenen voor zware beroepen of lichte sportieve werkschoenen. In Duitsland zijn de Albatros werkschoenen al tientallen jaren een begrip en ook in Nederland winnen de Albatros werkschoenen snel aan populariteit.

Waterdichte werkschoenen 

Albatros heeft een aantal leren werkschoenen die 100% waterdicht zijn. Deze werkschoenen zijn uitgevoerd met een membraan waardoor ze wel ademen maar er geen water kan binnen dringen. Dit zorgt er ook voor dat je werkschoenen niet zwaarder worden in vochtige werkomstandigheden omdat water en vocht niet worden vastgehouden.

Dames werkschoenen

Albatros heeft ook een aantal prachtige dames werkschoenen in het assortiment. Lichte sportieve dames werkschoenen die er ook nog eens leuk uitzien? Kijk dan eens bij de Albatros dames werkschoenen.

Werklaarzen

Albatros heeft niet alleen werkschoenen maar ook voor werklaarzen kan je bij Albatros terecht. Stoere betaalbare werklaarzen die ook nog eens erg comfortabel zitten.

Albatros werkschoenen kopen 

Bij Wear2work.nl kan je de Albatros werkschoenen online bestellen en wij leveren deze normaal gesproken binnen 1 werkdag bij je af. Maar je kan je werkschoenen natuurlijk ook passen en kopen in onze winkel in Wijk bij Duurstede. In onze winkel kan je kiezen uit meer dan 400 modellen werkschoenen.