Gereedschapsgordels

  9 artikelen

  Een gereedschapsriem dient als handig hulpmiddel voor meerdere beroepen en in verschillende gevallen en situaties. Gereedschapsriemen zijn eenvoudig om je middel te bevestigen en zijn in diverse soorten en kleuren verkrijgbaar. Bekijk hieronder het overzicht gereedschapsriemen.

  Lees meer...

  Gereedschapsgordel of gereedschapsriem

  Wij hebben een ruim assortiment gereedschapsgordels en gereedschapsriemen. Gereedschapsgordels zijn in sommige gevallen wat breder en worden op de heup gedragen, maar over het algemeen zijn gereedschapsgordels en gereedschapsriemen vaak hetzelfde.

  De functie van een gereedschapsgordel

  De functie van een gereedschapsgordel is dat je al je gereedschap bij de hand hebt, ook als je op hoogte werkt. Dit werkt fijn, maar ook een stuk efficiënter. Als je op hoogte werkt hoef je bijvoorbeeld niet weer naar beneden om je vergeten tool te halen, je hebt alles bij de hand. Een ander voordeel van een gereedschapsgordel is dat deze zo gemaakt zijn dat ze minder snel in de weg zullen zitten.

  Leren gereedschapsgordels

  Leren gereedschapsgordels hebben een sterke en stoere uitstraling. De leren band in combinatie met de leren zakken, stevige stiksels en de metalen nietjes zorgen ervoor dat je in veel gevallen tot wel 15 kilogram bij je kunt dragen. Sommige gereedschapsgordels van Toolpack hebben tot wel 13 opbergopties, daarnaast zijn de gereedschapsgordels door hun beige kleur goed te combineren met je overige werkkleding.