• Lorem ipsum

Rucanor werkschoenen, veilig en sportief

4 artikelen

Rucanor Werkschoenen: Sportieve veiligheid met comfort

Als je denkt aan Rucanor, denk je waarschijnlijk eerst aan sportkleding en sportschoenen. Maar wist je dat Rucanor ook een assortiment sportieve werkschoenen heeft. Deze lichte comfortabele werkschoenen kunnen tegen een stootje en zijn verkrijgbaar in laag of hoog model. En natuurlijk koop je deze bij de specialist, Wear2work.

Rucanor, een begrip in de sportwereld

Rucanor heeft zijn wortels in de sportindustrie. Sinds de jaren '50 biedt het merk een breed scala aan sportkleding, schoenen en accessoires. Of je nu een professionele atleet bent of een recreatieve sporter, Rucanor heeft de perfecte schoenen of kleding voor jou. Sinds enkele jaren heeft Rucanor ook werkschoenen die zijn ontworpen met het idee om het comfort van de sportschoenen te combineren met de veiligheid van werkschoenen. De Rucanor werkschoenen hebben een stalen neus of een beschermneus van composiet, ondoordringbare tussenzolen en antislipzolen. De schoenen voldoen aan de Europese veiligheidsnorm EN ISO 20345 en veiligheidsklasses als S1P en S3 waardoor ze ideaal zijn voor verschillende werkomgevingen zoals de bouw, gezondheidszorg en horeca.

Rucanor werkschoenen staan voor duurzaamheid en comfort

Naast veiligheid, zijn Rucanor werkschoenen ook ontworpen voor duurzaamheid en comfort. De schoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn echt ontworpen om je voeten te ondersteunen tijdens het maken van lange werkdagen. De werkschoenen hebben een schokabsorberende en energiebesparende EVA tussenzool waardoor je nog meer comfort zal ervaren. De verwisselbare inlegzolen van Rucanor veiligheidsschoenen zijn gemaakt van 50% gerecycled materiaal.

Rucanor is dus niet alleen toonaangevend in de sportindustrie, maar ook een betrouwbare naam als het gaat om werkschoenen. Met de focus op veiligheid, comfort en duurzaamheid, zijn de Rucanor werksneakers ideale keuze. Koop je Rucanor werkschoenen bij Wear2work.