• Lorem ipsum

CAT werkschoenen, robuust en sterk

6 artikelen

In 1925 is Caterpillar ontstaan, na een fusie tussen de destijds grootste productiebedrijven van Benjamin Holt en CL best. Onder het mom: "Samen sterker" bundelden de twee bedrijven de krachten samen waardoor er nog grotere innovaties plaats konden vinden. Inmiddels is Caterpillar een groot bedrijf dat over de hele wereld bekend is. 

Lees meer...
Werkschoenen CAT munising S3 HRO
Werkschoenen CAT munising S3 HRO
€164,95
Excl. btw
Werkschoenen CAT Holton  S3 HRO SRC
Werkschoenen CAT Holton S3 HRO SRC
€158,95
Excl. btw
Werkschoenen CAT Framework S3 HRO
Werkschoenen CAT Framework S3 HRO
€123,95
Excl. btw
Werkschoenen CAT Excavator S3 HRO ESD
Werkschoenen CAT Excavator S3 HRO ESD
€165,95
Excl. btw
Cat werksokken 3-pack
Cat werksokken 3-pack
€11,25
Excl. btw
Cat sokken sneaker 3-pack
Cat sokken sneaker 3-pack
€6,50
Excl. btw
0343 410 110

Bijna 100 jaar later weet Caterpillar nog steeds het onmogelijke mogelijk te maken. Zo ook op het gebied van werkschoenen. De CAT werkschoenen zijn namelijk van een andere klasse. Elk detail van deze werkschoenen is tot in de puntjes uitgewerkt. 

Het doel van Caterpillar

Het doel van Holt en Best was het helpen van mensen om samen te bouwen aan een betere wereld. Met dit doel voor ogen produceert Caterpillar werkschoenen die naast het bieden van veiligheid ook ondersteuning bieden bij het bouwen aan de betere wereld. 

Het werken onder de zwaarste omstandigheden is met de werkschoenen van Caterpillar geen enkel probleem. De gebruikte materialen en technologieën zijn dusdanig sterk dat ze wel tegen een stootje kunnen. 

Technologieën Caterpillar

De CAT werkschoenen worden gemaakt met innovatieve technologieën en oplossingen. De EASE-technologie wordt bijvoorbeeld toegepast om de zool van de werkschoen te optimaliseren. Werkschoenen met een EASE-zool zijn 30% meer schokabsorberend, 15% lichter en gaan 15% langer mee dan de reguliere zool. De Arctic-technologie voorziet CAT werkschoenen van extreem veel grip op gladde en zelfs ijzige ondergronden. Een andere technologie die ervoor zorgt dat de werkschoenen meer grip hebben is de SRX-technologie. Deze technologie zie je op een aantal werkschoenen in ons assortiment terug. 

Is het Caterpillar of CAT? 

De volledige bedrijfsnaam is Caterpillar Inc, maar de merknaam van Caterpillar is CAT. Deze merknaam is makkelijker in gebruik en daarnaast ook erg herkenbaar, want bijna iedereen kent het "CAT-logo".