• Lorem ipsum

Civiele techniek bovenkleding

84 artikelen

Wanneer je werkzaamheden verricht langs de weg of aan het spoor, is het van belang dat ook de bovenkleding die je draagt goed opvalt. De reflecterende taping op de werkkleding zorgt er namelijk voor dat je ook in het donker goed zichtbaar bent. Bekijk de reflecterende werkshirts, rws sweaters of high-vis werkjassen hieronder. 

Lees meer...

Reflecterende werkjassen en sweaters

Bij koudere weersomstandigheden is het belangrijk om een reflecterende werkjas of high-visibility sweater te dragen, zo kun je extra comfortabel werken. Je hebt het namelijk lekker warm en je bent goed zichtbaar. Bij Wear2work heb je een ruime keus in soorten werkjassen en werktruien. Zo hebben we high-visibility jassen en RWS werkjassen. Een RWS werkjas voldoet aan de normering van het Rijkswaterstaat, een mooi voorbeeld hiervan is de Hydrowear Apollo. Deze 100% waterdichte parka is RWS gecertificeerd, klasse 3. 

RWS sweaters en high-vis sweaters

Op dagen dat het niet regent en de temperatuur aangenaam is, is het lekker om een werktrui of sweater te dragen, uiteraard blijft zichtbaarheid hierbij van groot belang. Daarom adviseren wij om een RWS sweater of high-vis werktrui te dragen. 


Reflecterend werkshirt of polo

Tijdens de warme zomerdagen kan een hi-vis shirt weer ideaal zijn om over een reflecterende werkbroek te dragen. Wij hebben ook RWS t-shirts en reflecterende werkpolo's in het assortiment. Daarnaast is een veiligheidshesje ook handig om over je werkkleding te dragen. 


Bovenkleding voor verkeersregelaars

Ook als verkeersregelaar kun je bij Wear2work terecht. Voor dit beroep hebben wij werkjassen en veiligheidshesjes op voorraad in ons magazijn. De Oxford Parka jas is bijvoorbeeld een verkeersregelaarsjas met een RWS certificering. Deze jas is naast de goede zichtbaarheid ook nog eens waterdicht, zo blijf je lekker droog tijdens het regelen van het verkeer.