• Lorem ipsum

Werksokken

32 artikelen

Werksokken zijn een belangrijk onderdeel van je werkkleding omdat ze voor extra comfort zorgen op lange werkdagen. Goede werksokken zijn ademend en zorgen voor een goede afvoer van vocht zodat je geen zweetvoeten krijgt. Er zijn werksokken heren t/m maat 50 en er zijn werksokken dames vanaf maat 35.

Lees meer...
W2wear sokken 3-pack
W2wear sokken 3-pack
€6,95
Excl. btw
Cat werksokken 3-pack
Cat werksokken 3-pack
€11,25
Excl. btw
Bamboe sokken
Bamboe sokken
Excl. btw
W2wear sokken 6-pack
W2wear sokken 6-pack
€12,95
Excl. btw
Puma sokken 3-pack Zwart
Puma sokken 3-pack Zwart
Excl. btw
0343 410 110
Werksokken Stapp Narvik
Werksokken Stapp Narvik
Excl. btw
Puma sokken sport 3-pack
Puma sokken sport 3-pack
Excl. btw
Dames Puma sokken 2-pack
Dames Puma sokken 2-pack
Excl. btw
SALE
Sneakersokken Puma dames 3-pack roze/wit
ESD werksokken Albatros
ESD werksokken Albatros
€13,95
Excl. btw
25.000 orders per jaar
Levering uit eigen magazijn
Al 13 jaar werkkleding specialist
NIEUW
Werksokken waterdicht Portwest SK23
NIEUW
Werksokken Dassy Juno
Werksokken Dassy Juno
Excl. btw
NIEUW
Werksokken Dassy coolmax Pluto
NIEUW
Werksokken bamboe Portwest SK24
NIEUW
Werksokken winter Merino Portwest

Werksokken 

Het dragen van specifieke werksokken in je werkschoenen heeft vele voordelen. Met de juiste werksokken is de kans op wrijving, blaren en drukpunten een stuk kleiner. Bovendien geven werksokken je ook extra ondersteuning en comfort en verbeterd het de bloedcirculatie waardoor je minder snel vermoeide voeten zal krijgen. Ook bieden werksokken extra hygiëne en verminderen ze het risico op infecties en geurvorming. Veel werksokken zijn behandeld met antibacteriële middelen die helpen om bacteriën en schimmels te doden wat zorgt voor een betere hygiëne en voorkomt dat je sokken gaan stinken. Een ander belangrijk aspect van werksokken is dat ze je voeten droog houden. Dit is met name belangrijk voor mensen die in vochtige omstandigheden werken, zoals de bouw of landbouw.

Werksokken merken 

Er zijn veel verschillende merken met allemaal hun eigen kenmerken en eigenschappen. De CAT werksokken zijn waarschijnlijk wel de bekendste. Wanneer je in de bouw werkzaam bent heb je zeker wel eens voorbij zien komen. Deze stoere werksokken zijn zelfs verkrijgbaar in maat 50. De laatste jaren heeft het Nederlandse merk STAPP werksokken op de markt gebracht die erg populair zijn als werksok.  STAPP staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit sokken voor werk en vrije tijd. Andere merken sokken die je bij ons kan vinden zijn Blaklader, Dassy, Portwest, Safety Jogger en Puma. Sinds 2022 hebben we ook ons eigen merk W2wear werksokken met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding in 3pack of 6 pack.

Winter werksokken 

Winter werksokken zijn speciaal ontworpen om je voeten warm te houden tijdens koude weersomstandigheden. Deze sokken zijn gemaakt van dikker en warmer materiaal en hebben vaak extra gevoerde zones bij de hiel, teen en zool voor extra warmte en demping. Winter werksokken hebben over het algemeen een hogere concentratie wol waardoor deze warmer aanvoelen. Als je in de winter buiten werkt dan zijn warme wintersokken eigenlijk onmisbaar.

Coolmax werksokken 

Coolmax werksokken zijn gemaakt van speciaal materiaal dat transpiratie vocht snel afvoert en zorgt voor een goede ventilatie. Het materiaal is lichtgewicht en ademend, waardoor het de voeten koel houdt en voorkomt dat de voeten oververhit raken. Het zorgt er dus ook voor dat je minder snel zweetvoeten krijgt en je sokken gaan stinken. Coolmax werksokken zijn zeer geschikt voor mensen die in warme omstandigheden werken en veel moeten bewegen. Er zijn werksokken met Coolmax van verschillende merken verkrijgbaar.

ESD werk sokken 

ESD werksokken zijn ontworpen om elektrostatische ontlading te voorkomen en beschermen tegen elektrostatische schokken. Deze sokken zijn gemaakt van speciaal materiaal dat statische elektriciteit afvoert en voorkomt dat elektrostatische ontlading wordt overgedragen op de werknemer. ESD sokken zijn zeer geschikt voor mensen die werken in de elektronica- en chipindustrie of andere gevoelige werkomgevingen.

Vlamvertragende sokken 

Vlamvertragende sokken bieden extra bescherming tegen vuur en vlammen. Deze sokken zijn gemaakt van speciaal materiaal dat vlammen vertraagt en voorkomt dat de sokken vlam vatten. Vlamvertragende sokken zijn zeer geschikt voor mensen die werken in sectoren waarbij sprake is van hitte, vuur en vlammen, zoals de petrochemische industrie, de offshore-industrie en de metaalbewerking. Deze sokken bieden optimale veiligheid en bescherming voor de werknemers.

Kortom, het dragen van werksokken biedt verschillende voordelen voor werknemers in verschillende sectoren. Of het nu gaat om winter werksokken, coolmax werksokken, ESD sokken of vlamvertragende sokken, er is altijd een type werksok die jouw werk prettiger maakt.
Het kiezen van de juiste werksokken kan helpen om de voeten gezond, comfortabel en veilig te houden tijdens het werk. Het is belangrijk om rekening te houden met de omgeving waarin je werkt, de taken die je uitvoert en je individuele behoeften en voorkeuren bij het kiezen van werksokken.
Heb je advies nodig? Neem dan gerust contact met onze klantenservice op.